LGS'ye 1 ay kaldı

Erdemw010

Decapat
Daha fazla  
Abilerim ablalarim bende bu sene LGS'ye girecek bir 8. sınıf öğrencisiyim, LGS'ye 1 ay kaldı, ne yapmam gerek? Çok stresliyim, dershaneye gidiyorum, derslerimi iyi dinliyorum, derslerdeki sınavlarının hepsi genelde 85 üstü ama gel gelelim deneme sınavlarında hiçbir şey yapamıyorum.

Türkçe 16 net.
Din 9 veya 10 net.
İnkılap 9 net.
İngilizce 10 net.
Fen 13 net kolay deneme olursa 16 net falan.
Matematik 1 veya 2 net.

Ne yapmalıyım sizce stres yapıyorum, ailem çok baskı yapıyor, özellikle babam. İstediğim lise %14 dilim falan. Ne yapmamı önerirsiniz? İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay kalmadı ki LGS'ye hocam 2 Haziran 2024 diyor internette.

3 ay var LGS'ye.

1 ay yok ki LGS'ye.

1 ay kalmadı ki 2 Haziran'da. LGS o kadar zor bir sınav değil çalışman lazım sadece. 2. dönemde deneme üzerinden git.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-06_222626388.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 67
Sınavlar genellik eski nesil oluyor ve kolay oluyor. Ben de 8. sınıf öğrencisiyim, derslerim orta derece. Sınavda mesela Türkçede 85 alıyorum, ama denemede 8 doğru çıkartıyorum. Çünkü yeni nesil sorular çok zor oluyor. Yani çoğunlukla yeni nesil sorular çözmelisin.

2 Haziran 2024'de LGS, önünüzde uzun bir süre var ve bu süre içerisinde çalışarak netleri arttırabilirsiniz ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…