LGS'ye 1 gün kala ne yapılır?

Lecl7rc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 5060 Core 5 210H
Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti i5-10400F
Acer Nitro 5 AN515-58 3050 i5-12450H
iPad Air 4.Nesil
iPhone 16
Geneliyle mat kötü geliyor 13-14 net şu sıralar ortalama 430 yapıyorum sizce bu son 1 gün ne yapmalıyım? Bugün konu tekrarı yapma fikrim var yarın için henüz bir şey belirlemedim. Sizce yarın ne yapmalıyım?

Son deneme sonucum:
Türkçe 15D 5y.
İng Ink din Full.
Fen 18D 2y.
Mat 13D 4Y 3b (fenden çok emin olamadım ondan dolayı son dakikalar Full fene bakındım yoksa 2 net daha yapabilirdim)

Türkçe netimde sürekli değişiyor ondan önceki deneme 19D 1Y yapmıştım.

Son gün hatta bugün bile ders çalışmanı tavsiye etmiyorum zihnini dinlerdirmen lazım. Dinlenmeni öneririm sonuçta son gün gelmiş çalışsanda pek bir fayda etmiyor sonuç kötü gelsede LGS çok önemli bir sınav değil kafana takma senden değerli değil.

Bence son 1 gün tekrar yapılmaz zaten sonuna gelmişsin stresli olduğunu düşünüyorum stresini atacak şeyler yapabilirsin kitap okuyabilir dışarı çıkabilir ama aklında keşke çalışsaydım diye geçiyorsa çalış bir zararı olmaz en önemli stres yapmamaktır LGS binevi bir stres sınavı. Başarılar şimdiden

Çok ağır bir konu tekrarı yapmayı planlamıyorum hocam yine de biraz yapsam kendim için iyi olur. Yani hocam 430-440 puanlık liseye gitsem benim açımdan iyi çok üst liselerde kendime vaktim ayıramam fakat aynısı ailem için geçerli değil kendileri üst seviyelerde okumamı istiyor. Artık Allah nasıl nasip ederse ona göre bakacağız.

Çok çalışan biri değilim yine de bugün biraz daha çalışsam iyi olur. Ayrıca teşekkür ederim.

Hocam o çok konu eksiğin yoksa yapamadığın konulara yönel ama büyük bir eksiğim var diyorsan yapabildiğin konulara yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…