LGS'ye 1 gün kala ne yapılır?

Türkçe mat fen in kat sayıları 4 diğer derslerin 1. bence Türkçe'den (mat ve fende olur) belirli bir konuda eksiği var ise ona tekrar baksın ancak sakın soru çözmesin.

Hocam bende LGS'ye gireceğim sözelim çok iyi fakat sayısalda matematikte batırıyorum fenim orta ama matematik hiç yapamıyorum 5 net zar zor çıkıyor bir tavsiyeniz var mı konu tekrarı falan yapayim mi?

Çalışmak çok güzel bir şey ancak çalışırken zihin yorgunluğuna extra dikkat etmelisin. Zihin yorgunluğu olan bir insanın sınavda hata yapma olasılığı oldukça fazla olacaktır. Sana tavsiyem illa çalışacak isen akşam yatmadan 1 saat önce kritik yerleri bir kez içinden 1 kez de sesli oku öyle yat. Onun dışında zihnini dinlendirmen daha iyi olacaktır.

Hocam bende LGS'ye gireceğim sözelim çok iyi fakat sayısalda matematikte batırıyorum fenim orta ama matematik hiç yapamıyorum 5 net zar zor çıkıyor bir tavsiyeniz var mı konu tekrarı falan yapayim mi?

İstediğin bölüme göre hareket etmelisin eğer matematik olmadan kurtarabiliyor isen fen dersine son bir atılım yapabilirsin. Ancak soru çözmek yerine Full tekrar videosu veya notlarını yatmadan 1 saat önce okuman sana artı net kazandıracaktır.

Hocam 2023 LGS fen soruları soru çözümü izlesem bir de konu tekrarı izlesem nasıl olur? Çok mu kafamı bulandırırım.

Hocam 2023 LGS fen soruları soru çözümü izlesem bir de konu tekrarı izlesem nasıl olur? Çok mu kafamı bulandırırım.

İyi olur bunu yaparken garanti olanlara bakarsan daha faydalı olur. Ancak dediğim gibi çalışırken zihin yorgunluğuna dikkat et. Onun haricinde sınavda başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…