Melih M Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #11 thelavuk dedi: Sınavlarda zaten olacak mı diye düşünürsen zarara girersin yapılabilir mi falan, yapılabilecek olanı yapıp olacak mı diye düşünmemen lazım. Genişletmek için tıkla... Yalan soylemeyeyim dikkatimi veremiyorum
thelavuk dedi: Sınavlarda zaten olacak mı diye düşünürsen zarara girersin yapılabilir mi falan, yapılabilecek olanı yapıp olacak mı diye düşünmemen lazım. Genişletmek için tıkla... Yalan soylemeyeyim dikkatimi veremiyorum
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #12 Melih M dedi: Proje odevimi hatirlattigin icin tesekkur ediyorum basarilarinin devamini diliyorum Genişletmek için tıkla... Reis genellikle kaç puan yapıyorsun denemelerde ?
Melih M dedi: Proje odevimi hatirlattigin icin tesekkur ediyorum basarilarinin devamini diliyorum Genişletmek için tıkla... Reis genellikle kaç puan yapıyorsun denemelerde ?
Melih M Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #13 hebevnejs dedi: Kral puanların o kadar yüksek değilse kendini biraz zorlayıp geçen sene 463 ile alan Şehit Ahmet Özsoy FL'ye gidebilirsin.463 puan gözüne çok gelmesin,zaten biliyorsun ki geçen sene çok kolay yaptılar sınavı. Genişletmek için tıkla... Ya benim sorunum aslinda matematigin cok dengesiz olusu bir denemede 16 net birinde 13 birinde 9 nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor
hebevnejs dedi: Kral puanların o kadar yüksek değilse kendini biraz zorlayıp geçen sene 463 ile alan Şehit Ahmet Özsoy FL'ye gidebilirsin.463 puan gözüne çok gelmesin,zaten biliyorsun ki geçen sene çok kolay yaptılar sınavı. Genişletmek için tıkla... Ya benim sorunum aslinda matematigin cok dengesiz olusu bir denemede 16 net birinde 13 birinde 9 nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 30 Mart 2024 #14 Melih M dedi: Yalan soylemeyeyim dikkatimi veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hislerini tam olarak biliyorum ne desem değiştirmez kendin düşünüp sakinleşip uygulamaya geçmen gerekiyor.
Melih M dedi: Yalan soylemeyeyim dikkatimi veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hislerini tam olarak biliyorum ne desem değiştirmez kendin düşünüp sakinleşip uygulamaya geçmen gerekiyor.
Melih M Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #15 hebevnejs dedi: Reis genellikle kaç puan yapıyorsun denemelerde ? Genişletmek için tıkla... Kankam su siralar cok yuksek degil 400-410 arasi ama bundan oncekilerde daha yuksekti
hebevnejs dedi: Reis genellikle kaç puan yapıyorsun denemelerde ? Genişletmek için tıkla... Kankam su siralar cok yuksek degil 400-410 arasi ama bundan oncekilerde daha yuksekti
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 30 Mart 2024 #16 İkinizin profilinde de Messi olması da çok iyi denk gelmiş.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #17 thelavuk dedi: İkinizin profilinde de Messi olması da çok iyi denk gelmiş. Genişletmek için tıkla... Demek ki ikimizde gerçek goat kim farkındayız
thelavuk dedi: İkinizin profilinde de Messi olması da çok iyi denk gelmiş. Genişletmek için tıkla... Demek ki ikimizde gerçek goat kim farkındayız
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 30 Mart 2024 #18 hebevnejs dedi: Demek ki ikimizde gerçek goat kim farkındayız Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Melih M Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #19 thelavuk dedi: İkinizin profilinde de Messi olması da çok iyi denk gelmiş. Genişletmek için tıkla... Az once gordum bende cok iyi
thelavuk dedi: İkinizin profilinde de Messi olması da çok iyi denk gelmiş. Genişletmek için tıkla... Az once gordum bende cok iyi
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #20 Melih M dedi: Kankam su siralar cok yuksek degil 400-410 arasi ama bundan oncekilerde daha yuksekti Genişletmek için tıkla... Anlıyorum fakat inan bana branş denemeler ile kendini daha çok yükselişte göreceksin.
Melih M dedi: Kankam su siralar cok yuksek degil 400-410 arasi ama bundan oncekilerde daha yuksekti Genişletmek için tıkla... Anlıyorum fakat inan bana branş denemeler ile kendini daha çok yükselişte göreceksin.