LGS'ye 2 gün kala 300'den 360 puan yapılabilir mi?

Kanka ben denemelerden 450-470 arası aldım. LGS'den 451 aldım yani fazla değişmiyor.
Denemenin zorluğu önemli. Boş boş son 1 ay ankara yayınlarından 320 almıştım gereksiz mental düşmüştü. LGS de 110 ya da 120 puan üstüne koydum

2021 diyecektim ama.

Denemenin zorluğu önemli. Boş boş son 1 ay Ankara Yayınları'ndan 320 almıştım, gereksiz mental düşmüştü. LGS'de 110 ya da 120 puan üstüne koydum.
Kaç aldın, hangi sene?

Denemenin zorluğu önemli. Boş boş son 1 ay Ankara Yayınları'ndan 320 almıştım, gereksiz mental düşmüştü. LGS'de 110 ya da 120 puan üstüne koydum.
Ankara Yayınları benim senemde basitti bence. Denemeleri çözmen senin o sırada yaşadığın stresle alakalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2021 zor muydu?

Ankara zor bir yayın değil aksine aşırı kolay.
Keşke benle aynı sınava girseydin. Her yayının her denemesinin aynı zorlukta olmadığını bilirdin.

2021 diyecektim ama.

Kaç aldın, hangi sene?

Ankara Yayınları benim senemde basitti bence. Denemeleri çözmen senin o sırada yaşadığın stresle alakalı.
Dershanedeki en yüksek puan 450 falandı. Normalde hep +480 olurdu.

2021 diyecektim ama.

Kaç aldın, hangi sene?

Geçen sene girdim, sanırsam 430 küsürlü bir şey almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…