İngilizcem, Türkçem, inkilabım, din kültürüm iyi. Fakat matematiğim çok kötü konuları bile bilmiyorum. LGS'ye 3 ay kaldı tüm bu süreçten veda edip çalışsam sizce 400-500 puan yapabilir miyim? Günlük olarak 5-6 saat çalışsam vesaire?
İngilizcem, Türkçem, inkilabım, din kültürüm iyi. Fakat matematiğim çok kötü konuları bile bilmiyorum. LGS'ye 3 ay kaldı tüm bu süreçten veda edip çalışsam sizce 400-500 puan yapabilir miyim? Günlük olarak 5-6 saat çalışsam vesaire?
Öncelikle LGS'nin 2021'den sonra TEOG'dan bir farkı kalmadığını söyleyeyim yani puan odaklı değil de yüzdelik odaklı bakmalısın ayrıyeten sınav kolaylığından ötürü çok rahat denilen puanlara çıkarsın.
LGS'ye 5 sene önce girdim ve hayatıma hiçbir faydası olmadı. Hiç ama hiçbir faydası olmadı yani. Ben yine de moralini bozmayayım ama 3 ayda 400-500 arası puan yaparsın evet. Puana göre değil yüzdelik dilime göre hesaplama yap. Puan önemsiz bir şey. Yüzdelik dilimine göre bir liseye yerleşirsin puana göre değil.