LGS'ye 3 ay kala 400-500 puan yapılır mı?

S2000

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

İngilizcem, Türkçem, inkilabım, din kültürüm iyi. Fakat matematiğim çok kötü konuları bile bilmiyorum. LGS'ye 3 ay kaldı tüm bu süreçten veda edip çalışsam sizce 400-500 puan yapabilir miyim? Günlük olarak 5-6 saat çalışsam vesaire?

Merhaba,

İngilizcem, Türkçem, inkilabım, din kültürüm iyi. Fakat matematiğim çok kötü konuları bile bilmiyorum. LGS'ye 3 ay kaldı tüm bu süreçten veda edip çalışsam sizce 400-500 puan yapabilir miyim? Günlük olarak 5-6 saat çalışsam vesaire?
Yaparsınız. Verimli çalışmaya bakın. Kendinize bir program oluşturun ve çalışın. LGS düşünülen kadar zor değil. Stres yapmayın yeter.

Merhaba,

Konuları iyice anlaman lazım 3 ay boyunca 1 gün bile ara verme çözebildiğin kadar çöz çok stres yapma LGS daha yolun başlangıcı.

5-6 saat çalışmak değil, önemli olan anlayarak çalışmaktır. Zamanı sen kendine göre ayarlarsın, eğer ki doğru çalışırsan yapabilirsin.

Merhaba,

Öncelikle LGS'nin 2021'den sonra TEOG'dan bir farkı kalmadığını söyleyeyim yani puan odaklı değil de yüzdelik odaklı bakmalısın ayrıyeten sınav kolaylığından ötürü çok rahat denilen puanlara çıkarsın.

LGS'ye 5 sene önce girdim ve hayatıma hiçbir faydası olmadı. Hiç ama hiçbir faydası olmadı yani. Ben yine de moralini bozmayayım ama 3 ayda 400-500 arası puan yaparsın evet. Puana göre değil yüzdelik dilime göre hesaplama yap. Puan önemsiz bir şey. Yüzdelik dilimine göre bir liseye yerleşirsin puana göre değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı