LGS'ye 3 ay kala çalışmaya başlanır mı?

Hocam ben 8 de tüm yıl yatıp Valorant oynamıştım ama hiçbir şey yapmama rağmen yüzde 6.5 yapmıştım ki mat hariç 2Y 1 boştu matta 5 netti

Eğer temelin yoksa puanla biraz zor. Yazılılarını yüksek tut gayet iyi okullara gidebilirsin OBP Puanıyla .

Hocam ben 8 de tüm yıl yatıp Valorant oynamıştım ama hiçbir şey yapmama rağmen yüzde 6.5 yapmıştım ki mat hariç 2Y 1 boştu matta 5 netti

Benim bir de sadece 1.donemdi

Benin 3 yılın ortalaması 96.7 idi sen yine çalışmaya devam et ben bursada oturuyorum büyük şehirlerde çoğunlukla OBP notlarıyla alan okullar daha iyi olur eğer sen büyük bir şehirde yaşıyorsan etrafındaki okulları değerlendir derim ben bursanın en iyi OBP ile alan liseyi küçük farkla kaçırdım ve üzülmüştüm.

Adana'da oturuyorum

Şimdiden ders çalışma alışkanlığı edin yoksa lisede yapamazsın hem dersler fazlalasiyo hem de ağır oluyor biraz ilk defa göreceğin dersler var ortaokulda çalıştığımdan daha çok calisiyom şimdi sınıfta kalmamak için.

Ortaokuldayken gram isteyerek ders çalışmadım. Sadece ders dinledim ve okulda yapılan test, denemeleri çözdüm. Buna rağmen 350 yaptım. İsteyerek çalışırsan hayli hayli yaparsın. Not: LGS'nin en zor olduğu yani LGS işi ilk çıktığı sene girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…