LGS'ye 3 gün kala netlerim nasıl?

Malum LGS'ye 3 gün kaldı ve siz değerli forum üyelerimize deneme netlerimi sormak istedim.

Türkçe: 20n.
İnkılap tarihi: 10n.
Din kültürü: 8, 67n.
İngilizce: 10n.
Matematik: 6n.
Fen: 17, 33n.

Hocam son 3 günde ders çalışmanın fayda sağlıyacağını düşünmüyorum bence dinlenebilirsiniz ya da konulara bir göz gezdirin. Bu arada sınavda stres yapmamaya özen gösterin odaklanıp çözdüğünüz sürece normalde aldığınız netlerin altına düşmezsiniz. Oyun oynamanızı vs. de pek tavsiye etmem bence sadece kafa dinlendirin.

Malum LGS'ye 3 gün kaldı ve siz değerli forum üyelerimize deneme netlerimi sormak istedim.

Türkçe: 20n.
İnkılap tarihi: 10n.
Din kültürü: 8, 67n.
İngilizce: 10n.
Matematik: 6n.
Fen: 17, 33n.

Matematik harici gayet iyi bence. Benim de matematik netlerim çok iyi değil. Genellikle 12 üzeri oluyor. Fen'de aldığın net 18, 67, Din'de aldığın net 10 olursa ve matematik netin de en az 10 olursa nitelikli bir liseye gidebilirsin. Bir de son gün yatmadan önce 1 saat konu tekrarı yaparsan netlerinin artma ihtimali yüksek. Bu arada şu an da nitelikli bir liseye gidebiliyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…