Lorke Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2021 #12 Cascarly dedi: 15ff at derim. Genişletmek için tıkla... Nasıl atabilirim bilmiyorum.
C Cascarly Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #13 Lorke dedi: Nasıl atabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Alışkanlıklarını değiştir. Önemli olan üniversite çok kafaya takma ama lisede sıkı çalış yoksa hayat GG.
Lorke dedi: Nasıl atabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Alışkanlıklarını değiştir. Önemli olan üniversite çok kafaya takma ama lisede sıkı çalış yoksa hayat GG.
Lorke Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2021 #14 Cascarly dedi: Alışkanlıklarını değiştir. Önemli olan üniversite çok kafaya takma ama lisede sıkı çalış yoksa hayat GG. Genişletmek için tıkla... 1 ay kaldı LGS'ye ben yanlış yazmışım özür diliyorum ve teşekkürler.
Cascarly dedi: Alışkanlıklarını değiştir. Önemli olan üniversite çok kafaya takma ama lisede sıkı çalış yoksa hayat GG. Genişletmek için tıkla... 1 ay kaldı LGS'ye ben yanlış yazmışım özür diliyorum ve teşekkürler.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Mayıs 2021 #15 Lorke dedi: Özür dilerim yanlış yazmışım. Yok yok bir ay kaldı ben yanlış yazdım üzgünüm. Yok ben yanlış yazmışım 1 ay var . Hayır yazım yanlışı üzgünüm 1 ay var . 1 ay . Haklısınız ben yanlış yazmışım Yok ben yanlış yazmışım 1 ay var abicim . Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... 4 oldu, görüp görüp mini kalp krizleri geçiriyorum.
Lorke dedi: Özür dilerim yanlış yazmışım. Yok yok bir ay kaldı ben yanlış yazdım üzgünüm. Yok ben yanlış yazmışım 1 ay var . Hayır yazım yanlışı üzgünüm 1 ay var . 1 ay . Haklısınız ben yanlış yazmışım Yok ben yanlış yazmışım 1 ay var abicim . Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... 4 oldu, görüp görüp mini kalp krizleri geçiriyorum.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #16 Linuxginar dedi: Deme ya! Ben de son 1 ay çalışırım diyordum. Of Ziya abi, neden 7 Mayıs'a aldın sınavı. Genişletmek için tıkla... Hocam n'aptınız? Kalbime iniyordu dedim benim mi haberim yok.
Linuxginar dedi: Deme ya! Ben de son 1 ay çalışırım diyordum. Of Ziya abi, neden 7 Mayıs'a aldın sınavı. Genişletmek için tıkla... Hocam n'aptınız? Kalbime iniyordu dedim benim mi haberim yok.
Lorke Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2021 #17 Linuxginar dedi: 4 oldu, görüp görüp mini kalp krizleri geçiriyorum. Genişletmek için tıkla... Anlayabiliyorum. sentiusz dedi: Hocam n'aptınız? Kalbime iniyordu dedim benim mi haberim yok. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim valla yazım yanlışı.
Linuxginar dedi: 4 oldu, görüp görüp mini kalp krizleri geçiriyorum. Genişletmek için tıkla... Anlayabiliyorum. sentiusz dedi: Hocam n'aptınız? Kalbime iniyordu dedim benim mi haberim yok. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim valla yazım yanlışı.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #18 Lorke dedi: Anlayabiliyorum. Özür dilerim valla yazım yanlışı. Genişletmek için tıkla... Kesme işareti ile harfin söyleniş gereği düştüğünü gösterdim. Yanlış değil.
Lorke dedi: Anlayabiliyorum. Özür dilerim valla yazım yanlışı. Genişletmek için tıkla... Kesme işareti ile harfin söyleniş gereği düştüğünü gösterdim. Yanlış değil.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #19 Allah çarpmış arkadaşı 3 gün nedir ^-^
Lorke Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2021 #20 388526 dedi: Allah çarpmış arkadaşı 3 gün nedir ^-^ Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı yapmışım 1 ay var . kapadık_41 dedi: Geçmiş olsun ne diyelim. Git ders çalış şimdi deneme falan çöz , yapabildiğin kadar. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı özür dilerim .
388526 dedi: Allah çarpmış arkadaşı 3 gün nedir ^-^ Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı yapmışım 1 ay var . kapadık_41 dedi: Geçmiş olsun ne diyelim. Git ders çalış şimdi deneme falan çöz , yapabildiğin kadar. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı özür dilerim .