Infinity Reppa Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #1 Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.
E esnar Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 21 Mayıs 2020 #2 Sınava hazırlanmak yerine Technopat'ta takılma keyfi yapıyorum
225491 Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2020 #3 Infinity Reppa dedi: Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler elimden geleni yapıyorum.
Infinity Reppa dedi: Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler elimden geleni yapıyorum.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 27 Mayıs 2020 #4 esnar dedi: Sınava hazırlanmak yerine Technopat'ta takılma keyfi yapıyorum Genişletmek için tıkla... 1 Ay sonra "ailem çok kızgın, uygun puanlı lise tavsiyesi" gibi konular açarsınız, o yüzden tavsiyem ders çalışın. Infinity Reppa dedi: Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada girecek tüm arkadaşlara başarılar, ben geçen sene girdim ve sıra mağduru oldum. Kesinlikle sınavda sıranızı güzel olsun.
esnar dedi: Sınava hazırlanmak yerine Technopat'ta takılma keyfi yapıyorum Genişletmek için tıkla... 1 Ay sonra "ailem çok kızgın, uygun puanlı lise tavsiyesi" gibi konular açarsınız, o yüzden tavsiyem ders çalışın. Infinity Reppa dedi: Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada girecek tüm arkadaşlara başarılar, ben geçen sene girdim ve sıra mağduru oldum. Kesinlikle sınavda sıranızı güzel olsun.
225491 Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2020 #5 Bazinga Physicist dedi: 1 Ay sonra "ailem çok kızgın, uygun puanlı lise tavsiyesi" gibi konular açarsınız, o yüzden tavsiyem ders çalışın. Bu arada girecek tüm arkadaşlara başarılar, ben geçen sene girdim ve sıra mağduru oldum. Kesinlikle sınavda sıranızı güzel olsun. Genişletmek için tıkla... Sıra derken? Yüzdelik dilim gibi mi?
Bazinga Physicist dedi: 1 Ay sonra "ailem çok kızgın, uygun puanlı lise tavsiyesi" gibi konular açarsınız, o yüzden tavsiyem ders çalışın. Bu arada girecek tüm arkadaşlara başarılar, ben geçen sene girdim ve sıra mağduru oldum. Kesinlikle sınavda sıranızı güzel olsun. Genişletmek için tıkla... Sıra derken? Yüzdelik dilim gibi mi?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 27 Mayıs 2020 #6 225491 dedi: Sıra derken? Yüzdelik dilim gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yok, bildiğin sıra. Masa olan sıra. Şıkları karalerken delinmesin diye altına nüfus cüzdanımı koyuyordum. Çok zorlanmıştım o gün.
225491 dedi: Sıra derken? Yüzdelik dilim gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yok, bildiğin sıra. Masa olan sıra. Şıkları karalerken delinmesin diye altına nüfus cüzdanımı koyuyordum. Çok zorlanmıştım o gün.
E esnar Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #7 Bazinga Physicist dedi: 1 Ay sonra "ailem çok kızgın, uygun puanlı lise tavsiyesi" gibi konular açarsınız, o yüzden tavsiyem ders çalışın. Genişletmek için tıkla... Düzenli 300 soru çözüyorum bazen aksatma oluyor ama yeterli değil mi?
Bazinga Physicist dedi: 1 Ay sonra "ailem çok kızgın, uygun puanlı lise tavsiyesi" gibi konular açarsınız, o yüzden tavsiyem ders çalışın. Genişletmek için tıkla... Düzenli 300 soru çözüyorum bazen aksatma oluyor ama yeterli değil mi?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 27 Mayıs 2020 #8 esnar dedi: Düzenli 300 soru çözüyorum bazen aksatma oluyor ama yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Önemli olan soru sayısı değil, önemli olan nitelikli soru. Bol bol kitap oku, paragraf gibi sorular var.
esnar dedi: Düzenli 300 soru çözüyorum bazen aksatma oluyor ama yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Önemli olan soru sayısı değil, önemli olan nitelikli soru. Bol bol kitap oku, paragraf gibi sorular var.
E esnar Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #9 Bazinga Physicist dedi: Önemli olan soru sayısı değil, önemli olan nitelikli soru. Bol bol kitap oku, paragraf gibi sorular var. Genişletmek için tıkla... Denemelerde bazen 1 bazen 3 en fazla 4 yanlış var LGS'den isteğim en fazla 1yanlış.
Bazinga Physicist dedi: Önemli olan soru sayısı değil, önemli olan nitelikli soru. Bol bol kitap oku, paragraf gibi sorular var. Genişletmek için tıkla... Denemelerde bazen 1 bazen 3 en fazla 4 yanlış var LGS'den isteğim en fazla 1yanlış.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Mayıs 2020 #10 Ben de geçen sene girmiştim. Siz mi çok zeki ve çalışkansınız yoksa denemeler mi çok kolay? Geçen sene en iyimiz bile çoğu deneme de 15-20 yanlış yapıyordu ve şuan gayet de iyi lisedeler.
Ben de geçen sene girmiştim. Siz mi çok zeki ve çalışkansınız yoksa denemeler mi çok kolay? Geçen sene en iyimiz bile çoğu deneme de 15-20 yanlış yapıyordu ve şuan gayet de iyi lisedeler.