S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 LGS'ye son 5 gün çalışmaya başlıyorum, temelim var ama matematikte yok. Ne yapabilirim? OBP ile mi gireyim LGS ile mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
LGS'ye son 5 gün çalışmaya başlıyorum, temelim var ama matematikte yok. Ne yapabilirim? OBP ile mi gireyim LGS ile mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.676 Makaleler 1 Çözümler 17 10 Haziran 2025 #2 Bu saatten sonra pek bir şey yapamazsın. Olabildiğince deneme çözmeye çalış matematikte de tekrar videoları izle ardından test çöz.
Bu saatten sonra pek bir şey yapamazsın. Olabildiğince deneme çözmeye çalış matematikte de tekrar videoları izle ardından test çöz.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 751 Çözümler 1 10 Haziran 2025 #3 skeerr dedi: LGS'ye son 5 gün çalışmaya başlıyorum, temelim var ama matematikte yok. Ne yapabilirim? OBP ile mi gireyim LGS ile mi? Genişletmek için tıkla... Erken koşan ofsayta düşer stratetjisini mi uyguladınız hocam.
skeerr dedi: LGS'ye son 5 gün çalışmaya başlıyorum, temelim var ama matematikte yok. Ne yapabilirim? OBP ile mi gireyim LGS ile mi? Genişletmek için tıkla... Erken koşan ofsayta düşer stratetjisini mi uyguladınız hocam.
S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 soulsteal59 dedi: Bu saatten sonra pek bir şey yapamazsın. Olabildiğince deneme çözmeye çalış matematikte de tekrar videoları izle ardından test çöz. Genişletmek için tıkla... OBP 80 gelecek OBP ile mi gireyim sizce o zaman.
soulsteal59 dedi: Bu saatten sonra pek bir şey yapamazsın. Olabildiğince deneme çözmeye çalış matematikte de tekrar videoları izle ardından test çöz. Genişletmek için tıkla... OBP 80 gelecek OBP ile mi gireyim sizce o zaman.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.676 Makaleler 1 Çözümler 17 10 Haziran 2025 #5 skeerr dedi: OBP 80 gelecek OBP ile mi gireyim sizce o zaman. Genişletmek için tıkla... Bence şansını dene. En kötü OBP ile girersin. Şehrinde OBP ile alan iyi bir lise varsa neden olmasın.
skeerr dedi: OBP 80 gelecek OBP ile mi gireyim sizce o zaman. Genişletmek için tıkla... Bence şansını dene. En kötü OBP ile girersin. Şehrinde OBP ile alan iyi bir lise varsa neden olmasın.
S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #6 soulsteal59 dedi: Bence şansını dene. En kötü OBP ile girersin. Şehrinde OBP ile alan iyi bir lise varsa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Benim OBP kötü mü sizce.
soulsteal59 dedi: Bence şansını dene. En kötü OBP ile girersin. Şehrinde OBP ile alan iyi bir lise varsa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Benim OBP kötü mü sizce.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.676 Makaleler 1 Çözümler 17 10 Haziran 2025 #7 skeerr dedi: Benim OBP kötü mü sizce. Genişletmek için tıkla... Fazla kötü değil ancak fazla iyi de değil. Girecek okul bulursun da lisede OBP'ni arttırman gerek. YKS de önemli bir yeri var OBP'nin.
skeerr dedi: Benim OBP kötü mü sizce. Genişletmek için tıkla... Fazla kötü değil ancak fazla iyi de değil. Girecek okul bulursun da lisede OBP'ni arttırman gerek. YKS de önemli bir yeri var OBP'nin.
5 551848 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 652 10 Haziran 2025 #8 Son günlerde mi aklınıza geliyor gerçekten.
rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #9 skeerr dedi: LGS'ye son 5 gün çalışmaya başlıyorum, temelim var ama matematikte yok. Ne yapabilirim? OBP ile mi gireyim LGS ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, puanınız 300 civarında ise hiç uğraşmayın ama 360 civarında ise konu eksiltmeye bakın. Örnek olarak parçada yapı çalışcağınıza parçada anlam çalışısın tüm dersler için bunu uygulayın. 1 soru çıkan konulara çalışıp boşuna zaman kaybetmeyin.
skeerr dedi: LGS'ye son 5 gün çalışmaya başlıyorum, temelim var ama matematikte yok. Ne yapabilirim? OBP ile mi gireyim LGS ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, puanınız 300 civarında ise hiç uğraşmayın ama 360 civarında ise konu eksiltmeye bakın. Örnek olarak parçada yapı çalışcağınıza parçada anlam çalışısın tüm dersler için bunu uygulayın. 1 soru çıkan konulara çalışıp boşuna zaman kaybetmeyin.