LGS'ye 5 gün kala test kitabı bitirilir mi?

EmirKaira

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce 940mx
i57200U
8gb ram
Arkadaşlar LGS'ye 5 gün kaldı matematik konusunda biraz endişeliydim hala 12 netin üstünü göremedim ve sinan kuzucu matematik son tekrar kitabını aldım ama biraz geç geldi sizce 4 günde önemli yerleri bitirebilir miyim? Şu an günde 80 soru çözmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cozulmezmi ne yapsan kâr ben LGS'ye son gün kala bile çözmustum.

4 Sene geçti... Nasıl geçti ben de bilmiyorum 2021 daha dün gibi çok güzel zamanlardı
bence çözülebilir.

Cozulmezmi ne yapsan kâr ben LGS'ye son gün kala bile çözmustum.

Bende çözmek isterimde son gün sadece konu tekrarı yapmayı düşünüyorum yoksa kötü bir sonuç alıp üzülebilir ve sınava üzgün girebilirim.

Bende çözmek isterimde son gün sadece konu tekrarı yapmayı düşünüyorum yoksa kötü bir sonuç alıp üzülebilir ve sınava üzgün girebilirim.

Allah yardımcınız olsun bro bu arada LGS genellikle anlama dayali yani kitap okuma alışkanlığın varsa 1 0 onde baslarsin.

4 Sene geçti... Nasıl geçti ben de bilmiyorum 2021 daha dün gibi çok güzel zamanlardı
Bence çözülebilir.

Hocam ben de 2022'de girdim bayağı hızlı geçiyor zamanlar. Hazırlık okuduğum için 11 oldum normalde seneye YKS'ye girecekmişim.

Deneme çözmeniz daha iyi olur. Soru bankası zor biter.

Denemeden ortalama 2-3 net daha fazla mat yaparsınız LGS'de. Bence orta seviyeden bir tık daha düşük seviyede bir mat branş denemesi alıp onu çözün.

Hocam ben de 2022'de girdim bayağı hızlı geçiyor zamanlar. Hazırlık okuduğum için 11 oldum normalde seneye YKS'ye girecekmişim.

Deneme çözmeniz daha iyi olur. Soru bankası zor biter.

Denemeymiş zaten her konudan 20 soru var süre tutup çözüyordum şu an toplam 100 civarında soru çözdüm ve önemli konulardan çözmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…