LGS'ye 7 ay kala çalışılır mı?

260 Gibi birşey almıştım lgs'den, sorma.

Çalışılır, eğer temelin varsa ve konuları anlayabiliyorsan yaparsın. Merak etme 7-6-5'i sormuyorlar sadece 8 odaklı soruluyor sorular. 460-470 puan bile yapabilirsin merak etme. Tabii biraz daha çalışmayıp beklersen iş işten geçer ve 9'da anlarsın yanına dünyanın en otistik elemanları gelince. Dozunda çalış, fazla abartma, ders->ödül mantığında git.

260 Gibi birşey almıştım lgs'den, sorma.
Ben de covid döneminde sınava girdim, çalışmak için gaza geldim ama bir gün bile çalışmadan sınava girip 266 aldım Halimden memnun muyum, çok da değilim ama iyi bir üniye girersem memnun olurum.

Ben de covid döneminde sınava girdim, çalışmak için gaza geldim ama bir gün bile çalışmadan sınava girip 266 aldım Halimden memnun muyum, çok da değilim ama iyi bir üniye girersem memnun olurum.
Ben son 1 ay çalışarak 398 puan aldım çokta zor değil konular bence.

Olay sadece sizde kalmış. 330 puandan 470 puana çeken arkadaşım var kendim ise geçen sene 484 puan çektim 0.48 e girdim. Sadece okul sınavlarına çalışmanızla bile en az 400 üzeri puan alınır

Sadece günde 0.5 1 saat mat çalışarak denemelerde ortalama 460 civarı yapıyordum 7 ayda 2 3 saat ile derece çok rahat yapılır.

Zaten 5 ders var(Fen türkçe matematik sosyal din) her birine 1 ay ayırsan(ki bu çok bile) 5 ay ediyor. 7 Ay çalışırsan lgs 1.si bile olursun.

Cok rahat yapilir son 4 ayda sadece mat ve fen calisarak %2 yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…