Kankam LGS'ye girince anlayacaksınki aşırı basit bence basitti yani ben hiç çalışmadan 350'lerde bir şey aldım günde 1-1.5 saat çalışan arkadaşım 430 aldı sınıftan 500tam puan alanda cıktı o çok çalışıyordu tabide lise pek gerekli bir şey değil fen lisesine giden arkadaşlarım bıktılar okuldan herkes ders çalışıyor çok sıkıcı diyorlar iyi bir kötü çevresi olmayan okula gitmeye çalış.
Çalışılır, eğer temelin varsa ve konuları anlayabiliyorsan yaparsın. Merak etme 7-6-5'i sormuyorlar sadece 8 odaklı soruluyor sorular. 460-470 puan bile yapabilirsin merak etme. Tabii biraz daha çalışmayıp beklersen iş işten geçer ve 9'da anlarsın yanına dünyanın en otistik elemanları gelince. Dozunda çalış, fazla abartma, ders->ödül mantığında git.
Ben de covid döneminde sınava girdim, çalışmak için gaza geldim ama bir gün bile çalışmadan sınava girip 266 aldım Halimden memnun muyum, çok da değilim ama iyi bir üniye girersem memnun olurum.
Ben de covid döneminde sınava girdim, çalışmak için gaza geldim ama bir gün bile çalışmadan sınava girip 266 aldım Halimden memnun muyum, çok da değilim ama iyi bir üniye girersem memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar. LGS'ye sanırım 7 ay kaldı ve ben hiç calismadim yarın çalışmaya başlayacağım. Hiçbir şey değişmeyeceğini düsünüyorum sizce düzeltebilir miyim? Nasıl çalışmalıyım? Ve neler yapmalıyım? Bunlardan bahsederseniz sevinirim.
Olay sadece sizde kalmış. 330 puandan 470 puana çeken arkadaşım var kendim ise geçen sene 484 puan çektim 0.48 e girdim. Sadece okul sınavlarına çalışmanızla bile en az 400 üzeri puan alınır
Merhaba arkadaşlar. LGS'ye sanırım 7 ay kaldı ve ben hiç calismadim yarın çalışmaya başlayacağım. Hiçbir şey değişmeyeceğini düsünüyorum sizce düzeltebilir miyim? Nasıl çalışmalıyım? Ve neler yapmalıyım? Bunlardan bahsederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.