LGS'ye 7 gün kala netler nasıl?

Kanka açıkçası matematiği artık baktın olmuyor diğer derslere ağırlık ver çünkü neti ne kadar garantilersen o kadar iyi ve ayrıca benim de son hafta bence son 2 gün falan bırak sal kendini yani kitap falan oku artık soru çözmek işine yaramaz bir de mesela 2 gün takılacaksan böyle nasıl desem aklında kalacak şeyler olmasın yani atıyorum yarın oyunda bunu yapacağım şöyle kasılcam tarzı oyunlar değil de daha farklı şeyler oyna. Veya rahatlamak için komik videolar izle özellikle hoşuna giden kanalları izleki stresini süngerin suyu emdiği gibi alsın

Ben son 55 gün kalami ne çalışmaya başladım yani fen netim 0 Türkçe 10/11 di inkılapla din aynıydı bilmiyorum hedef 375'i geçsem istediğim lise acisinsan iyi olur 2022 349 2023 374

İnşallah kardeşim matematikte gene az çalıştım karekök us çarpanlar olasılık veri analizi yapabiliyorum silindirin hacmine baktım eşlik benzerlige baktım yansıma falan fenle Türkçe'ye bakicam
bana kalırsa türkçe için paragraf çözmektense kitaba ayır ve diğer konulardan çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…