LGS'ye 8 gün kaldı ve ciddi anlamda hiçbir şey bilmiyorum

Hocam bu liseler size en yakın olan liseler.

Bu zamana kadar çalışsaydın keşke ama olsun 5 gün boyunca sabah akşam çalış en azından denersin

20 sene sonra arkadaş ile tekrar iletişim kurabilirsiniz. Ben Yanlış veya doğru düşündüğümü söylemiyorum; mantıklı ve rasyonel konuşuyorum

oha çok iyi bi liseye gitmişsin benim de başlarda hayalim oralardı ama sonra realist olmaya karar verdim...
aynıymış neredeyse notlarımız

Her şey için çok geç. Eğer yapmak veya denemek istiyorum diyorsanız paragraf kitabı çözün ve fen tekrar edin.. Matematiğe de son 3 gün bakın.

Rakipler 250 gün çalışırken 8 günde bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Zaten OBP ile girmeyi hedeflemişsin, ailene sonucun bir şeyi etkilemeyeceği için takılmamalarını söyle.

96.7 OBP ile Anadolu lisesindeyim.

Ne alaka hocam? sizin mantığınıza göre meslek liselilerden tıp vs de çıkmaz o zaman ne biçim moral bozmadır bu. Yerinde ve disiplinli çalışıldığı sürece isterse şehrin en kötü lisesinde okusun yüksek yerler kazanabilir.

Kardeşim sıkıntı etme sakın. Okul puanın yüksek güzel bir okul ortalama puanı ile alan lise varsa gidebilirsin. İlla çalışıp LGS den yüksek not alacaksın diye bişey yok. Ben onceki sene 5 puanla Sosyal Bilimler Lisesi kaybettm şimdi okul puanı ile alan lisedeyim ve gayet memnunum.

Aynısını ben de yaşadım. Paşa paşa aldım puanımı, köpek gibi çalışıyorum şimdi lisede. Mezuna kalma gibi bir şansın olmuyor LGS'de. Aldığın puanla oturacaksın. Şu ana kadar aklın neredeydi diyecektim ama zamanında bana dendiğinden ve ne kadar sinir bozucu olduğunu bildiğimden demeyeceğim. Lisede düzeltirsin. Disiplinli çalışman lazım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…