LGS'ye bir gün kaldı

adalet aynı kanka okullar puanla almıyorki yüzdelik dilimle alıyor iyi olan zoruda yapar kolayıda yapar burda kötü olan ikisinide kötü yapar iyi forumlar
fen liseleri puanla alıyor. sizin dediğiniz meslek liseleri için

Hocam hiçbir lise puana bakmaz yüzdelik dilime bakar yüzdelik dilimde puan olarak yansır insanlar buna aldanır sizde 2022 de 420 alanla 2021 de 420 alan kişi aynı lisede mi?
fen liseleri puanla alıyor. sizin dediğiniz meslek liseleri için

Evden çıkarken ne görüteceğim yanımda soyler misiniz?

Evden çıkarken ne görüteceğim yanımda soyler misiniz?
Geçerli kimlik belgesi ile giriliyor sadece . Sınav belgesi olmadığı için bu yeterli .Yanına 2 kurşun 1 uçlu 1 silgi 1 kalemtıraş öneriliyor.

2021 de girdim bir gram çalışmadığım halde 310 puan yaptım keşke çalışıp düzgün bir liseye gitseydim şimdi mahalledeki Anadolu lisesine gidiyorum en azından şu an insan olduğundan şüpheli olduğum primatlarla aynı okulda olmazdım .

Denemelerde 420 430 yaparken heyecandan 360 aldım LGS'den 80 OBP ile mahalledeki Anadolu'ya gitsem iğrenç varlıklar olur mu? (mahallede bir tane düz lise var bir tane de 80 OBP var)

Denemelerde 420 430 yaparken heyecandan 360 aldım LGS'den 80 OBP ile mahalledeki Anadolu'ya gitsem iğrenç varlıklar olur mu? (mahallede bir tane düz lise var bir tane de 80 OBP var)

Maalesef evet hocam. Hatta bir sürü olur diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…