LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Kardeşim tutturdu doğal taşım olmadan netlerim düşer diye. Götürmek yasak mı?
la Fraise Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 633 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir 4 Haziran 2023 #2 Boynunda ya da kolunda sokamayabilir sınava. Başka bir şekilde denesin.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 4 Haziran 2023 #3 Satürn enerjisi LGS'mi mahvediyor ya! Şaka falan bir yana inanmıyorsanız böyle şeylere götürmenize gerek yok.
Satürn enerjisi LGS'mi mahvediyor ya! Şaka falan bir yana inanmıyorsanız böyle şeylere götürmenize gerek yok.
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Üzerinde hiçbir takı vb. eşyalar bulundurmaması gerek diye biliyorum,doğal taş olayı da bana göre saçma.
Üzerinde hiçbir takı vb. eşyalar bulundurmaması gerek diye biliyorum,doğal taş olayı da bana göre saçma.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 LxnaDelRay dedi: Kardeşim tutturdu doğal taşım olmadan netlerim düşer diye. Götürmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Takılar falan çıkarılıyor diye biliyorum ama tam emin değilim siz genede riske girmeyin kardeşinizede bunların satsafa olduğunu söyleyin.
LxnaDelRay dedi: Kardeşim tutturdu doğal taşım olmadan netlerim düşer diye. Götürmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Takılar falan çıkarılıyor diye biliyorum ama tam emin değilim siz genede riske girmeyin kardeşinizede bunların satsafa olduğunu söyleyin.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #6 LxnaDelRay dedi: Kardeşim tutturdu doğal taşım olmadan netlerim düşer diye. Götürmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Kalem kutusuna falan koysa hiçbir şey demezler hocam.
LxnaDelRay dedi: Kardeşim tutturdu doğal taşım olmadan netlerim düşer diye. Götürmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Kalem kutusuna falan koysa hiçbir şey demezler hocam.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2023 #7 Benim bildiğim su şisesinin üstündeki firma etiketini bile çıkarmanı istiyorlar. Taş gibi üzerine kolayca bir yazı yazılabilecek şeyleri hayatta sokmazlar.
Benim bildiğim su şisesinin üstündeki firma etiketini bile çıkarmanı istiyorlar. Taş gibi üzerine kolayca bir yazı yazılabilecek şeyleri hayatta sokmazlar.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 Marmelatseven dedi: Kalem kutusuna falan koysa hiçbir şey demezler hocam. Genişletmek için tıkla... Kalem kutusu ile almıyorlar diye biliyorum.
Marmelatseven dedi: Kalem kutusuna falan koysa hiçbir şey demezler hocam. Genişletmek için tıkla... Kalem kutusu ile almıyorlar diye biliyorum.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #9 Ciritica dedi: Takılar falan çıkarılıyor diye biliyorum ama tam emin değilim siz gene de riske girmeyin kardeşinizede bunların satsafa olduğunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... O kadar DS karı değiller arkadaşlar haberiniz olsun YKS de vs doğru ama LGS'ye girenler daha çocuk olarak görüldüğü için bu kadar sıkmıyorlar.
Ciritica dedi: Takılar falan çıkarılıyor diye biliyorum ama tam emin değilim siz gene de riske girmeyin kardeşinizede bunların satsafa olduğunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... O kadar DS karı değiller arkadaşlar haberiniz olsun YKS de vs doğru ama LGS'ye girenler daha çocuk olarak görüldüğü için bu kadar sıkmıyorlar.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.373 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Haziran 2023 #10 İçeriye cebinde falan sokamaz ancak çorabına falan saklarsa geçirebilir. Sınavda hoca elinde falan görürse de sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.
İçeriye cebinde falan sokamaz ancak çorabına falan saklarsa geçirebilir. Sınavda hoca elinde falan görürse de sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.