LGS'ye doğal taş ile girilir mi?

Genellikle bu durum gözetmen öğretmene göre değişir. Mesela normalde sınav esnasında uçlu kalem yasaktır fakat çoğu gözetmen uçlu kalem kullanmaya bir şey demez.

Ne demek yauvv. Beni ilgilendirmiyir(!)
Şaka bir yana hocam bence götürmesin.

Kardeşim tutturdu doğal taşım olmadan netlerim düşer diye. Götürmek yasak mı?

İnanmayın hocam böyle saçma şeylere. Ay hayatım mars 4 cm sol tarafa doğru gitmiş, bugün çok kötüyüm. Evren mutlu olmamı istemiyor canım ya. Çocuğunda burcu benim burcumla uyuşmuyor. Direkt konuşmayı kestim canım ya, uğraşamam o burçlarla.

Aklıma başka bir şey gelmedi çok özür dilerim.

Bir diğer yandan lütfen bilgilendirin böyle şeylere inanarak büyümesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
https://www.facebook.com/

Harbiden hocam ya neden risk alıyorsunuz ki çalışan adam doğal taşla da yapar doğal taşsız da yapar kasmayın bu kadar psikolojik olarak rahat hissedecekse cebine vs koyabilir.

Hocam eğer kalemlik kontrolü yaparlarsa sorunlu hocalar sıkıntı çıkarır. YKS gibi tekrar girme şansı da yok böyle bir risk almasın
Bu arada aklıma satürn enerjisi geldi bu tür şeylere inanarak geçirmesin zamanını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…