3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 4 Haziran 2021 #12 Geçen sene girmişti pardon girmiştim. Başarılar.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.467 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Haziran 2021 #13 Ben geçen sene çok çalışmıştım. Çözmediğim soru tipi kalmadı ve sınav sorularını gördüğümde tepkim bu oldu (Matematik dışında): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben geçen sene çok çalışmıştım. Çözmediğim soru tipi kalmadı ve sınav sorularını gördüğümde tepkim bu oldu (Matematik dışında): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 4 Haziran 2021 #14 Yahya Nuroğlu dedi: Ben geçen sene çok çalışmıştım. Çözmediğim soru tipi kalmadı ve sınav sorularını gördüğümde tepkim bu oldu (Matematik dışında): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O kadar zor değildi bence. Matematikten 1 soru sallamıştım. onun dışında iyi sayılır. Örnek sorulardan daha basitti.
Yahya Nuroğlu dedi: Ben geçen sene çok çalışmıştım. Çözmediğim soru tipi kalmadı ve sınav sorularını gördüğümde tepkim bu oldu (Matematik dışında): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O kadar zor değildi bence. Matematikten 1 soru sallamıştım. onun dışında iyi sayılır. Örnek sorulardan daha basitti.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Haziran 2021 #15 Vay be. Aklıma ilk LGS'ye girdiğimiz geldi. Zaman ne hızlı geçiyor ustam.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Haziran 2021 #16 Gireceklerden biri benim, tum rakiplerime basarilar diliyorum, Izmir'deyseniz belki BAL'da veya IAL'da bulusabiliriz Herkese basarlilar, umarim calisan ve calismayan ayrilir bu sinavda.
Gireceklerden biri benim, tum rakiplerime basarilar diliyorum, Izmir'deyseniz belki BAL'da veya IAL'da bulusabiliriz Herkese basarlilar, umarim calisan ve calismayan ayrilir bu sinavda.