LGS'ye gireceklere başarılar

Aşırı basit test sorularıymış, kaybedenler stresten kaybediyormuş. Bu sene gireceklere başarılar.
Aynen. Benim bir arkadaşın sınıfında zeki bir kız varmış. Kız çok çalışkan ve notları baya iyiymiş. Benim arkadaş stres yapmadığı için ondan iyi puan almış .

Boşuna stres yapmayın, sağda solda çözdüğünüz denemelerden hiçbir farkı yok. Denemeler çoğu zaman en zor senaryoya hazırladığı için daha kolay sorularla dahi karşılaşabilirsiniz. Zorluk genel bir kavram, sınavda eğer zorlanıyorsanız herkesin de sizin gibi zorlandığını aklınızdan çıkarmayın. Salondan çıkar çıkmaz da doğru-yanlış hesabına başlamayın, taban puanlar her yıl değişiyor.

Başarılar hepinize! Sonucunuz ister yüksek gelsin ister düşük gelsin, sakın "LGS bitti, 9'da dinleneyim fazla çalışmayayım" veya "LGS'den düşük aldım, üniversite kazanamayacağım" diyerek kendinize zarar vermeyin. Lisede vereceğiniz emekler çok daha önemli. Ne derslerinizi aksatın, ne de gençliğinizi yaşamayı, kendinizi geliştirmeyi ihmal edin. LGS hiçbir şeyin bitişi değil, tam tersine her şeyin yaşanabileceği bir başlangıç. Her şey sizin elinizde unutmayın...

8.sınıf öğrencisi olarak teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…