LGS'ye Giremedim

alperkrt17

Hectopat
8. sınıfı 90 ortalama ile bitirdim ama LGS'ye girmedim. Sebebi kötü alırsam ailem kızar diye. Herkes 350 320 puan almış şimdi girmediğime üzülüyorum. Ne yapayım? Hedefim komiser yardımcısı olmak adrese dayalı gidebilir miyim sizce? Bu puanla Anadoluya gidebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ve çok rahat Anadolu'ya gidersin ama girmemene üzüldüm. 100 puan alsan bile en azından denemiş olurdun. Geçen seneye göre kolaymış sınav. Tanıdığım çocuk 8. sınıfı 88 ortalama ile bitirip LGS'ye okulun son 2 haftası çalışarak 420 puan almış.
Ben işe gideceğim diye gitmedim. Fazla kafana takma üniversite önemli.
İyi bir liseye gidemezse üniversitenin bir önemi kalmıyor. Son sene çekersin acısını.

Hangi ilde okuyorsun? Her lise sınav ile almıyor. Ki bazı kişiler gerçekten çok kötü almış. Gerçekten ilginç bir sınavdı. Çok yüksek alanlarda fazla çok düşük alanlarda fazla. Son olarak meslek seçmek lisedeki bölümün ve üniversitede seçeceğin bölüm ile alakalıdır. Yani olabilirsin.

Hiç sanmıyorum zaten çok süper bir liseye gideceğim.

Gecen sene sinava girdikten sonra puanını beğenmezseniz okul ortalamanla istediğin okula girebiliyordun. Neden böyle yapmadın? Bu sene sistem yine mi değişti haberim yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…