8. sınıfı 90 ortalama ile bitirdim ama LGS'ye girmedim. Sebebi kötü alırsam ailem kızar diye. Herkes 350 320 puan almış şimdi girmediğime üzülüyorum. Ne yapayım? Hedefim komiser yardımcısı olmak adrese dayalı gidebilir miyim sizce? Bu puanla Anadoluya gidebilir miyim?
Çok ve çok rahat Anadolu'ya gidersin ama girmemene üzüldüm. 100 puan alsan bile en azından denemiş olurdun. Geçen seneye göre kolaymış sınav. Tanıdığım çocuk 8. sınıfı 88 ortalama ile bitirip LGS'ye okulun son 2 haftası çalışarak 420 puan almış.
Hangi ilde okuyorsun? Her lise sınav ile almıyor. Ki bazı kişiler gerçekten çok kötü almış. Gerçekten ilginç bir sınavdı. Çok yüksek alanlarda fazla çok düşük alanlarda fazla. Son olarak meslek seçmek lisedeki bölümün ve üniversitede seçeceğin bölüm ile alakalıdır. Yani olabilirsin.
Çok ve çok rahat Anadolu'ya gidersin ama girmemene üzüldüm. 100 puan alsan bile en azından denemiş olurdun. Geçen seneye göre kolaymış sınav. Tanıdığım çocuk 8. sınıfı 88 ortalama ile bitirip LGS'ye okulun son 2 haftası çalışarak 420 puan almış.
İyi bir liseye gidemezse üniversitenin bir önemi kalmıyor. Son sene çekersin acısını.
Ya kusura bakmayın ama bu aklı nerden alıyorsunuz vallahi anlamıyorum geleceğin için önemli bir sınav sen girmedim diyorsun, hedefin ve idealin ne olursa olsun bu sınavlara girmemezlik yapmayın.
Ya ben sırf babam dolu görsün diye matematikte sallama kabiliyetimi kullandım, 0D olmasına rağmen ne kızan var ne laf söyleyen. Senin hatan ama Orta Segment bir Anadolu'ya gidersin ufak OC yaparsın kendine güzel bir üniversite olur.
Gecen sene sinava girdikten sonra puanını beğenmezseniz okul ortalamanla istediğin okula girebiliyordun. Neden böyle yapmadın? Bu sene sistem yine mi değişti haberim yok?
Evet arkadaşlar ailem kızar diye bugün nefes almıyorum maazallah 2 alıp 3 verirsem çok kızarlar. Ailen kızıyor diye ileride başarılı olamayabilirsin. Ne oldu şimdi 1 yıl çöpe gitti. En azından seviyeni öğrenirdin.