LGS'ye girmek istemiyorum

Şu anki ortalamayla 91.5 gibi bir şey çıkıyor bu puanlarlarla 3-4 tane lisede var ama ailem LGS'siz hiçbir şey olmazsın diyor.
LGS'siz hiçbir şey olamazsın diye bir şey asla yok fakat bu senin yapacağın tercihlere de bağlı mesela güzel bir tıp fakültesi, diş hekimliği veya mühendislik hedefliyorsan fen lisesi daha avantajlı olur.

Mahalle liseleri pek iyi değil. Ben yüzde 2 ye girmiştim gittiğim lise çok iyi bir lise(çevre, hocalar vb) mahalle lisesine giden bir arkadaşım var o da tıpkı senin gibi düşünüyordu ve dediğine göre ortamınıda hocalarınıda sevmiyormuş. Ayrıca günde 6 saat kime göre neye göre? Şuan konu eksiğin varsa kapat, ardından bitirdiğin konuyla ilgili soru çöz. En son sınava 3 ay kala falan zaten ful deneme çözersin. Sen lise sınavında böyleysen üniversite sınavında ne yaparsın düşünemiyorum.

Şu anki ortalamayla 91.5 gibi bir şey çıkıyor bu puanlarlarla 3-4 tane lisede var ama ailem LGS'siz hiçbir şey olmazsın diyor.
Bizi de öyle baskılıyorlardı. Fen lisesine veya iyi bir nitelikli okula gitmediğiniz sürece okul çok farketmiyor.

Eğer okumak istiyorsanız lise cidden önemli günde 6 saat değil 1 saat sadece konulara çalış yeter.

O zaman sınav gününün gecesi not kasmak için kopyacıları ispiyonlayıp hocalardan puan kasabilirsin.

Bence bir gir dene 1. dönem konuları var ben 1 kere bile oturup ders çalışmama rağmen 300 puan aldım bu sene 1 dönem soracaklar rahat 350 ve üzeri alırsın.

İsterseniz açık liseye de geçebilirsiniz, açık lisede bir alternatiftir.

İsterseniz açık liseye de geçebilirsiniz, açık lisede bir alternatiftir.

Açık lise tam olarak ne oluyor?

Eğer okumak istiyorsanız lise cidden önemli günde 6 saat değil 1 saat sadece konulara çalış yeter.

Ailem öyle bakmıyor işte günde 6 saat çözmeye zorluyolar şurdaki 500 soru çözüyor diye bana kızıyolar zaten 6.sınıftan beri dershane okul aile üçgeninde dönüp dönüp duruyorum neredeyse her gün dershaneye gidiyorum anlatmama rağmen ya çıraklığa gidiceksin ya da 400 puan üstü alacaksın diyorlar.

Kavga et onlarla sana karışmasınlar ne halin varsa gör desinler sonra dediğim gibi günde 1-2 saat konu çalışarak biraz da test çözerek güzel bir puan kazanabilirsin sonra yumuşarlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…