LGS'ye nasıl çalışabilirim?

Dostum inan asla geç kalmadın. Sıkı ve sağlam bir şekilde Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Mayıs aylarını geçir. Hiçbir şey bilmeyip girmekten iyidir kendine ne kadar çok bilgi katarsan, yeni nesil soru tiplerine ne kadar hakim olursan kazanırsın. Çok klişe olabilir ama "Sadece kendine inan" ve bir an önce başla.

Önerileriniz için teşekkürler. Fakat öğretmenlerim çok kötü. Soru sormak istesem beni yorma sürekli bana soruyorsun gibi sözler söylüyorlar.

Lisede de tam anlamıyla rahat olmuyorsun fakat emin ol sınav dönemin kadar stresli değil. 9'da kendine az da olsa rahatlamak için vakit bulacaksın. Konular fazla fakat herkes için öyle.
Önerileriniz için teşekkürler. Fakat öğretmenlerim çok kötü. Soru sormak istesem beni yorma sürekli bana soruyorsun gibi sözler söylüyorlar.
Öğretmenlerin söylediklerini umursama, o soru çözülecek. Seni sevmese de götür ve çözdür.

Soru çözümlü kitaplar ve YouTube'daki soru çözüm videoları bu sorununu çözecektir diye düşünüyorum.

Ben sana şunu söyleyeyim okul zaman kaybı. Arkadaşım okula arada bir geliyordu. Online derslere girmiyordu sürekli test çözüyordu. Okulda 5-6 saat kalıyorsun sadece konu öğreniyorsun. Evde 5-6 saat önce konu izleyip sonra test çözsen okuldan daha verimli olur.

Kesinlikle katılıyorum. Elimde olsa bende gitmeyeceğim. Fakat babam devamsızlık var git sen diyor.

Kesinlikle katılıyorum. Elimde olsa bende gitmeyeceğim. Fakat babam devamsızlık var git sen diyor.
Geçen sene devamsızlık diye bir şey yoktu. Ama bu sene var ondan dolayı şanssızsın.

İfadeler: Pmb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…