muratyılmaz99
Centipat
Merhaba sevgili hocalarım, bu sene LGS'ye gireceğim. Ama sorun şu ki yeni nesil sorularda çok çok zorlanıyorum, bunun için neler yapmam gerek?
Söylemesi kolay da hocam zaten soru çözüyorum ama yeni nesil çözemiyorum çok zorlanıyorum ayrıca 2 hafta sonrada sınavlar başlıyor.Temelin yoksa temel olustur eger varsa bol bol soru coz.
Merhaba sevgili hocalarım, bu sene LGS'ye gireceğim. Ama sorun şu ki yeni nesil sorularda çok çok zorlanıyorum, bunun için neler yapmam gerek?
Teşekkürler hocam.önce işlem beceresi gerektiren temel sorularla kendinizi geliştirin. Ardından çözeceğiniz konunun konu anlatımını dinledikten sonra o konunun soru çözüm videolarını izleyin. İzledikten sonra kendiniz çözmeye çalışın çözemediğiniz her sorunun üstüne gidin yanlış yaptığınız soruların video çözümlerine bakın. Test kitabındaki qr koddan okutarak bakıyorlar genelde.
Teşekkür ederim.Önce temel at yani mesela matematikten örnek verecek olursak ilk önce konuyu öğren ardından kolay soruları çözmeye çalış. Yavaş yavaş orta soruları çöz ve yeni nesil sorulara geç. Yeni nesil soruları hiç çözemiyorsan YouTube'dan örnek soru çözüm videoları izle mantığı kavramaya çalış. Elbette başta yanlış yapacaksın belki hepsi yanlış olacak ama zamanla artacak. Bol bol kitap okumanı da öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.