LGS'ye nasıl çalışılmalı?

Aşırı stresede girmene gerek yok stres yaparsan yapamazsın dikkat et başarılar.

Büyük ihtimalle haklısınız çünkü deneyimlisinizde bizim hoca gruba atmış sınıfta çok konuşuyorlar falan fistan bu senenin geri dönüşü yok çocuklar çok ama çok çalışsın diyor, ister istemez stresliyken çok daha stresli yapıyorlar insanları.

Klasik hoca lafıdır, haklı oldukları tek konu LGS'ye bir kez girebiliyor olmanız. Stresini kontrol eder ve sınava hazır bir şekilde girersen gözün kapalı çözer çıkarsın. Sene boyu yatıp sadece kolay 1 fen kaynağı bitirerek 420 civarı bir puan yapmıştım. Eve gelince tekrarını yap sorunu çöz rahatına bak. Ha şu da var amann daha çok var deyip salma her şeyi bir bakmışsın sınav günü gelmiş.

Evet sayılı zaman hızlı geçermiş. Konuya cevap verdiğin içinde çok teşekkürler

Ben kendimden örnek vereyim aşırı stresden dolayı zona hastalığı geçirdim, ayrıca LGS'ye birkereye giriyorsun fakat hayatın sonu deil ya ben çalışmadım sadece dersi dersde dinleyerek 420 gibi bir puan aldım ve şu an ilçemin en iyi Anadolu lisesindeyim zaten gözüm dışarıda değildi. LGS'de benim zamanımda hocalar çok büyütüyordu işte yeni nesil soru falan filan denemelerdeki sorular ile LGS aşırı farklı çünkü denemede sana örneğin sallıyorum"bu metne göre alinin halasının oğlu kimdir" der. LGS'de "alinin kuzeni kimdir?"yani kafanı karıştırmadan sorar deneme karıştırarak bu yüzden denemelerde düşük alsan bile umudunu tüketmemelisin sana önerim maddi durumun varsa bir koç sistemine başlaman aşırı faydasını görürsün.

Maddi durumumuz iyide koç sistemini pek bilmiyorum ortalama bir fiyat söyler misiniz?

Çalışmadan 280 aldım 2 yıl önce her akşam 1 saat 1 derse çalışsan bir de konu özeti geçsen minimum 300 alırsın.

Tek sıkıntım matematik ya bir de fazla arkadaşım yok yakın olduğum sadece 1 kişi var oda ders çalışan biri değil kendi başıma çalışmak zorunda kalıyorum.
4 saat çalışma ile rahat rahat yaparsın, arkadaşlar ile birlikte çalışmayı doğru bulmuyorum dikkatin dağılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…