LGS'ye nasıl çalışılmalı?

%3'e falan girmek istiyorum. Sence yeter mi abi.

Yeter, yeter.

%3'e falan girmek istiyorum. Sence yeter mi abi.

Yapman gereken tek şey arkadaşlarının yaptıklarını yapmaman, sadece çalış gerisi gelir.
Sınav sistemi değişti mi bilmiyorum ama her gün paragraf ve problem çöz. Temelin kötü ise temelini düzeltmeye çalış. Önceki sorularada bakabilirsin.

Her gün 20 paragraf çözüyorum yeter mi?

Bayağı iyi hocam. Benim şahsen 3-4 yanlış çıkıyordu. Helal olsun.

Testen teste değişebiliyor ama genellikle böyle. Nedense yazayım dedim belki bu mesajı dikkate alarak cevaplar ben sınavda fen bilimlerini Türkçeyi inkılabı dini yapabileceğimi ingilizceyede hiç çalışmadan yapabileceğimi düşünüyorum çünkü 23 ve 22 sınavlarındaki İngilizce sorularını şimdiden fulledim ama tek sıkıntı matematik ben sayısalı severim, temelim yok ne yapacağım bilmiyorum. Çok konu var, mesela üslü ifadelerin soruları çok karmaşık ne yaparım bilmiyorum.

Ayrıca çok teşekkür ederim.

Kardeşim sana LGS 2024'te 1 yanlış yapmış birisi olarak rehberlik edeyim diğerlerine pek kulak asma.

Öncelikle bilgisayarı şimdi bırakman lazım telefonu da aynı şekilde çünkü 7.sınıf gerçekten önemli.

Çalışmaya başlamalısın günlük konu tekrarlarını ve soru çözümünü aksatmamalısın günde şimdilik ana derslerden 30'ar soru ara derslerden 20'şer soru yeterli olacaktır

Bu çalışmanın sonucunu ilk denemede alamazsın ikincisinde de alamazsın uzun vadede alırsın bu emeklerinin sonucunu.

Netlerin ortalamanın altı bu arada (ana dersler için konuşuyorum)

Bilgisayarı bırakmazsan olmaz tamamen bırakman lazım günde bir saat bile bakmamalısın telefon da aynı şekilde telefondaki geçireceğin boş beleş saatlerin geleceğine bir faydası olmayacak

Ailenle konuş ve adamakıllı bir etüte git apartmanaltı 2 3 sınıflı dershanelerle olmaz bu iş.

Dershaneleri boş buluyorum gitmiyorumda bilgisayarı aniden sıfırlayamam nasıl yapabilirm bilmiyorum.

Bu kadar abartmaya gerek yok. Daha 7. Sınıftan telefonu bırak, bilgisayarı kapat demek yanlış. Zaman gelince yapması gerekli evet ama daha zamanı var. Ayrıca konu sahibi 8. Sınıf.

Bu kadar abartmaya gerek yok. Daha 7. sınıftan telefonu bırak, bilgisayarı kapat demek yanlış. Zaman gelince yapması gerekli evet ama daha zamanı var. Ayrıca konu sahibi 8. sınıf.

Bende diyorum 7. sınıf ne alaka. Bir de bu KPSS değilki direk telefonu tableti hemen bırakayım benim teyzem ilk KPSS sınavına girecek o bile şu an günde 10 saatten fazla çalışmasına rağmen telefonla uğraşıyor telefonu bilgisayarı direk kendime yasaklasam psikoloji bozulur, smete bence biraz abartmış bizim sınıfta denemede il olarak (İstanbul) 1. olan kız bile şu an rahat 1 saat telefonla uğraşıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…