LGS'ye para ile gidilir mi?

Üstünü aramıyorlar zaten bir şey olmaz sanırım.

Bir şey olacağını zannetmiyorum detaylı arama olmaz zaten belki elektronik cihaz olup olmadığına bakarlar cihazla.

Cüzdanı sınıftaki hocaya sorun, gerekirse çıkışta alırsınız hocadan. Dışarıda bekleyecek emanet edebileceğiniz biri varsa daha iyi olur.

Geçen yıl benim olduğum sınıfta çocuğun telefonu çalmıştı telefonu alıp sınava devam etmişlerdi para dan hiç bir şey olmz rahat ol.

Geçen yıl benim olduğum sınıfta çocuğun telefonu çalmıştı telefonu alıp sınava devam etmişlerdi para dan hiç bir şey olmz rahat ol.
Abartmayın hocam öyle iş olur mu?

Geçen yıl benim olduğum sınıfta çocuğun telefonu çalmıştı telefonu alıp sınava devam etmişlerdi paradan hiçbir şey olmz rahat ol.

Benim de önümdeki çocuk gelir gelmez başlamıştı çözmeye, 10 dakika erken başladı hoca fark edince durdurdu, iptal etmediler sınavını. Çok fazla hak yeniyor lise sınavında, üniversite sınavında o kadar öğrenci mağdur iken lise sınavında bu kadar gevşek davranmaları üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…