LGS'ye son 1 ay kala çalışılmalı mı?

569992

Hectopat
Herkese selam.
Arkadaşlar okulun 2 dönemi toplam 9 ay. Ben ise 8. sınıfa gidiyorum. Tamı tamına 8 ay hiç çalışmadım. Şimdi son aya sıkıştırdım. Konuları falan da hiç bilmiyorum. Son ay için kendime biraz ağır bir program yaptım. gelecek senelerde benim gibi 8 ay çalışmayıp son 1 aya sıkıştıran kardeşlerime yaşadığım tecrübeleri, aldığım notu, yaşadığım sıkıntıları, son 1 ayda gerçekten bir şey kazanılır mı? vs. şeyleri sınav sonucu açıklanınca yazacağım. merak etmeyin kesinlikle unutmam. PC'ye ve panoma not asıyorum unutma diye %100 unutmam merak etmeyin yani. Görüşürüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son günün kahramanı olunur mu deneyip görebilirsin

Son 3 ay çok önemsemeden çalıştım sonuç %7

En azından bir alt yapınız olması lazım zamanınız varsa konuları öğrenip her konunun soru tiplerini iyice kavramanız lazım imkansız değil ama zor.

Merhaba arkadaşlar. LGS'ye son 2 gün kaldı. Bu mesajı unutmadığımı göstermek için yazdım.
Arkadaşlar sınav bitti. Ben Türkçede 5 boş bıraktım. Türkçe bence orta zorluktaydı. Çünkü ben sürekli 2 şık arasında kaldım. Din ise kolay geçti. Sadece 2 soruda takıldım. Birini salladım birini de boş bıraktım. İngilizce bence biraz zordu. Resimli sorular olduğu için bir tık zorlandım. İngilizcede 5 soru yapıp 5 boş bıraktım. İnkılap dersini hiç anlamadığım için sadece yapabildiklerimi yaptım. Yapabildiklerim 4 soruydu.

Sayısalda ise matematik bence 2021'e göre kolaydı. Ama ben yine de zorlanmadım değil. Zordu matematik. Sadece 7 soru yaptım matematikte. Yanlış yapmak istemediğim için 13 soruyuda boş bıraktım.
Fen bilimleri sandığımdan kolaydı. Evde fen denemesinden 20 soruda 15 yanlış yapmama rağmen bunda çok zorlanmadım. Ama fende de 3-5 soru boş bıraktım. Umarım isi not almışımdır. 30 Haziran'da açıklanacak sonuçlar. 30 Haziran'da geri yazarım.

Yazamadım kusura bakmayın. Sizlere çalışmayı öneriyorum. Puanım:298.
Ben OBP(89) ile meslek lisesine geçtim. Okulumu seviyorum ama illa Anadolu lisesine gitmek istiyorsanız 2. dönem çok çalışın. Bol bol soru çözün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…