LGS'ye son 1 ay kala kazanılır mı?

Erdemw010

Centipat
Daha fazla  
LGS'ye son 1 ay kazanabilir miyim sizce? Yani 400 420 puan yapmak istiyorum. İstediğim lise %13. şu anda zor olan denemelerde 310 320 puan çıkarıyorum. Şimdiye kadar çalıştım ama aşırı değildi, yani normal diyebilirim. Sizce olur mu? Ne yapmam gerekir bana anlatabilir misiniz? Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu yazmak yerıne calısabılırsın mesela 1 ayda ımkansız degıl gıbı matematık turcke fene agırlık ver dıgerlerı bos zaten oncelıgın bu 3ders olsun.

Son zamana bırakmasaydın keşke belki puanını biraz yükseltirsin her gün düzenli ve uzun saatler çalışarak ama çok ümitlenme.

Çok önemli bir şey değil. Çalışma, git dışarıya biraz temiz hava artı olarak gez. Gençken zamanını iyi değerlendir. Zamanı gelince YKS'ye hazırlanırsın.

Çok önemli bir şey değil. Çalışma, git dışarıya biraz temiz hava artı olarak gez. Gençken zamanını iyi değerlendir. Zamanı gelince YKS'ye hazırlanırsın.

Öneriniz pp'niz kadar iyi hocam.

Kanka sosyal medyadır cart curt salacaksın öncelikle. Monk mode diye bir olay var. Yaşın küçük ama araştır biraz monk Mode'u. En son yaptığın denemeden eksik konularını ve ben bu konuyu bilmiyorum dediğin konuları analiz et ve bir program hazırla. Zaten LGS'de çok derste yok lise kadar. Dediğim gibi konuları çıkar ve sınav gününe kadar günlük veya haftalık konu bitirme programı yap. Yani her gün veya her hafta için bitireceğin konuları yaz. Yazdığın konuları çalışırken bir defter tutmanı tavsiye ederim. Günlük soru çözümü yaptıktan sonra bu saatten sonra yapabileceğinin en iyisini yapacağını düşünüyorum. Umudunu da yitirmeni istemem ama çok da yüksek puan bekleme.

Abartı degılmı sızce daha 14 yaşında bir cocugu bu moda sokmak 13'lük dilim o ka dar zor degıl 3 ana derse onem verse yeterlıtuvalete falanda cıkma kanka calıs net Galatasaray

Bu sorular hala bıtmedimi.

Abartı degılmı sızce daha 14 yaşında bir cocugu bu moda sokmak 13'lük dilim o ka dar zor degıl 3 ana derse onem verse yeterlıtuvalete falanda cıkma kanka calıs net Galatasaray

Yani adam 320 puan yapıyorum hedefim 420 demiş. Monk Mode'u araştırmasını tavsiye ettim. Konu eksiklerini çıkarmadan ve bir program yapmadan istediği puanı nasıl yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…