S Sebastian Ahmet Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 LGS'ye son 40 gün kaldı ve fen lisesi için dönem başından beri çabalıyorum. Son denemeden doğru yanlışlarım. Türkçe 17 D 3 y İnkilap 10 D Din 10 D İngilizce 7 D 3 y Mat 13 D 2 y Fen 17 D 3 y Sizce 40 günde daha da artar mı?
LGS'ye son 40 gün kaldı ve fen lisesi için dönem başından beri çabalıyorum. Son denemeden doğru yanlışlarım. Türkçe 17 D 3 y İnkilap 10 D Din 10 D İngilizce 7 D 3 y Mat 13 D 2 y Fen 17 D 3 y Sizce 40 günde daha da artar mı?
M muratceylan99 Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Yanlış yaptığın soruların konularına bir daha göz gezdirmen ve test çözmen faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Yanlış yaptığın soruların konularına bir daha göz gezdirmen ve test çözmen faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
ozank4le Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 Kitap okumanı, yeterince günlük çalıştığın belli oluyor diye düşünüyorum zaten deneme çöz bol bol.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 Matematik çok rahat artar. Bu matematikle fen biraz zorlar.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #5 Matematikten okyanusu bitir. Benim zamanımda LGS'nin en kral kitabıydı.
S Sebastian Ahmet Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #6 Matematikten şu anda 2 kaynak bitirdim ama ailemin emeğini boşa çıkarırsam diye çok kaygım oluyor Yardima Muhtac Biri dedi: Matematikten okyanusu bitir. Benim zamanımda LGS'nin en kral kitabıydı. Genişletmek için tıkla... ozank4le dedi: Kitap okumanı, yeterince günlük çalıştığın belli oluyor diye düşünüyorum zaten deneme çöz bol bol. Genişletmek için tıkla... Her hafta 3 deneme çözüyorum ama hocalar 5 deneme çözün diyor ve bu beni çok sıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum gün geçtikçe daha da karamsar oluyorum
Matematikten şu anda 2 kaynak bitirdim ama ailemin emeğini boşa çıkarırsam diye çok kaygım oluyor Yardima Muhtac Biri dedi: Matematikten okyanusu bitir. Benim zamanımda LGS'nin en kral kitabıydı. Genişletmek için tıkla... ozank4le dedi: Kitap okumanı, yeterince günlük çalıştığın belli oluyor diye düşünüyorum zaten deneme çöz bol bol. Genişletmek için tıkla... Her hafta 3 deneme çözüyorum ama hocalar 5 deneme çözün diyor ve bu beni çok sıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum gün geçtikçe daha da karamsar oluyorum