Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.050 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #11 uwu emrw kun dedi: O soruları kesinlikle LGS'den önce çöz. 5 net civarı arttırır genel olarak. Soru tipini de öğrenmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru söylüyorsun tüm MEB sınavlarında eski senelerdeki gibi benzer sorular çıkıyor bu iş bursluluk sınavındada aynı.
uwu emrw kun dedi: O soruları kesinlikle LGS'den önce çöz. 5 net civarı arttırır genel olarak. Soru tipini de öğrenmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru söylüyorsun tüm MEB sınavlarında eski senelerdeki gibi benzer sorular çıkıyor bu iş bursluluk sınavındada aynı.
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #12 Efresh01 dedi: Tamam reis sıkıntı yok ama matematik sadece dinliyerek olmaz matematikten LGS düzeyi deneme alman gerek orta düzey bile olsa bayağı net arttırırsın. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olasınız. Keşke eğitim sistemi daha iyi olsa ama yapacağız artık bir şeyler uwu emrw kun dedi: O soruları kesinlikle LGS'den önce çöz. 5 net civarı arttırır genel olarak. Soru tipini de öğrenmiş olursun. Genişletmek için tıkla...
Efresh01 dedi: Tamam reis sıkıntı yok ama matematik sadece dinliyerek olmaz matematikten LGS düzeyi deneme alman gerek orta düzey bile olsa bayağı net arttırırsın. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olasınız. Keşke eğitim sistemi daha iyi olsa ama yapacağız artık bir şeyler uwu emrw kun dedi: O soruları kesinlikle LGS'den önce çöz. 5 net civarı arttırır genel olarak. Soru tipini de öğrenmiş olursun. Genişletmek için tıkla...
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #13 Lahmacunbüken22 dedi: Tamam sağ olasınız. Keşke eğitim sistemi daha iyi olsa ama yapacağız artık bir şeyler Genişletmek için tıkla... Eğitim sistemlik bir şey yok. Hele sınava 1 ay kala bu tartışmaya girmeye hiç gerek yok.
Lahmacunbüken22 dedi: Tamam sağ olasınız. Keşke eğitim sistemi daha iyi olsa ama yapacağız artık bir şeyler Genişletmek için tıkla... Eğitim sistemlik bir şey yok. Hele sınava 1 ay kala bu tartışmaya girmeye hiç gerek yok.
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #14 uwu emrw kun dedi: Eğitim sistemlik bir şey yok. Hele sınava 1 ay kala bu tartışmaya girmeye hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Son 1 ayda olduğum için demiyorum sadece eğitim sisteminin çok da iyi olmadığını diyorum yani son 1 ayda olduğum için öyle bir şey demedim.
uwu emrw kun dedi: Eğitim sistemlik bir şey yok. Hele sınava 1 ay kala bu tartışmaya girmeye hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Son 1 ayda olduğum için demiyorum sadece eğitim sisteminin çok da iyi olmadığını diyorum yani son 1 ayda olduğum için öyle bir şey demedim.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #15 Lahmacunbüken22 dedi: Son 1 ayda olduğum için demiyorum sadece eğitim sisteminin çok da iyi olmadığını diyorum yani son 1 ayda olduğum için öyle bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Psikolojiniz açısından tartışmaya girmeye gerek yok dedim.
Lahmacunbüken22 dedi: Son 1 ayda olduğum için demiyorum sadece eğitim sisteminin çok da iyi olmadığını diyorum yani son 1 ayda olduğum için öyle bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Psikolojiniz açısından tartışmaya girmeye gerek yok dedim.
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #16 uwu emrw kun dedi: Psikolojiniz açısından tartışmaya girmeye gerek yok dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam kusura bakma yanlış anlamışım
uwu emrw kun dedi: Psikolojiniz açısından tartışmaya girmeye gerek yok dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam kusura bakma yanlış anlamışım