LGS'ye son 1 gün

8'de sonlara doğru salmıştım. Prime dönemim bitti LGS'ye girdim
Ayrıca LGS'yi çok da takmayın.

Sonuçların gayet iyi ben bundan çok daha kötü bi sonuçla yüzde 6'lük dilime girmiştim.

Türkçe 17 1
İnkılap 10.
Din 10.
İngilizce 10.
Matematik 12 1
Fen 19.

Yoruldum artık ya
Sınava girecek arkadaşlara başarılar, sonucu kafanıza takmayın dünyanın sonu değil netice olarak, bundan sonraki evreye odaklanmak hepiniz için çok daha iyi olacaktır.

Hayatınızın sonu değil, kendimden örnek vermek gerekise LGS için çok fazla kasan biriydim ancak sınav sonrası bunun gereksiz olduğunu görüyorsunuz. Beklediğimden düşük alınca üzülüp kendimi gereksiz yere strese boğmuştum ancak şu an aklıma geldikçe gülüyorum.

İş gittiğiniz lisede bitmiyor, bütün olay sizsiniz orta düzey bir liseye gidip harika üniversiteler kazanabilirsiniz. İyi bir liseye gidip salarsanız o lise sihirli bir değnek çıkartıp size üniversite hediye etmeyecek. Sınava gireceklere başarılar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun.

Sabah 5 de uyuyup 9 da kalkıp 20 soru en az sallayıp paşa keyfimle gittim geldim bu kadar çok takmayın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…