Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #41 Gncr Dyan dedi: Hocam dalgınlığıma gelmiş kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok.
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 3 Haziran 2023 #42 beydirbey dedi: Örnek sorulara bakıyor muydunuz? Ben kasım ayında tökezledim matematik 2 doğru 1 yanlış. Diğer aylarda matematik 5-7 doğru arası. Genişletmek için tıkla... Hocam kasım ayı 7d 2 y 1b beydirbey dedi: Örnek sorulara bakıyor muydunuz? Ben kasım ayında tökezledim matematik 2 doğru 1 yanlış. Diğer aylarda matematik 5-7 doğru arası. Genişletmek için tıkla... Sinan Kuzucuyu çözdünüz mü hocam?
beydirbey dedi: Örnek sorulara bakıyor muydunuz? Ben kasım ayında tökezledim matematik 2 doğru 1 yanlış. Diğer aylarda matematik 5-7 doğru arası. Genişletmek için tıkla... Hocam kasım ayı 7d 2 y 1b beydirbey dedi: Örnek sorulara bakıyor muydunuz? Ben kasım ayında tökezledim matematik 2 doğru 1 yanlış. Diğer aylarda matematik 5-7 doğru arası. Genişletmek için tıkla... Sinan Kuzucuyu çözdünüz mü hocam?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 3 Haziran 2023 #43 Gncr Dyan dedi: Sinan Kuzucu'yu çözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... İkinci dönemim Sinan Kuzucu çözerek geçmişti benim.
Gncr Dyan dedi: Sinan Kuzucu'yu çözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... İkinci dönemim Sinan Kuzucu çözerek geçmişti benim.
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 3 Haziran 2023 #44 429065 dedi: İkinci dönemim Sinan Kuzucu çözerek geçmişti benim. Genişletmek için tıkla... Hocam matematiği mükemmel bişey
429065 dedi: İkinci dönemim Sinan Kuzucu çözerek geçmişti benim. Genişletmek için tıkla... Hocam matematiği mükemmel bişey
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 3 Haziran 2023 #45 Gncr Dyan dedi: Hocam matematiği mükemmel bir şey. Genişletmek için tıkla... LGS'de en çok soru tutturan yayın sonuçta mükemmel olsun bir zahmet. Çözerken zevk alıyordum. Üstelik ne zor ne kolaydı.
Gncr Dyan dedi: Hocam matematiği mükemmel bir şey. Genişletmek için tıkla... LGS'de en çok soru tutturan yayın sonuçta mükemmel olsun bir zahmet. Çözerken zevk alıyordum. Üstelik ne zor ne kolaydı.
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 3 Haziran 2023 #46 429065 dedi: İkinci dönemim Sinan Kuzucu çözerek geçmişti benim. Genişletmek için tıkla... Feni çok zor değil Türkçesini çözmedim. 429065 dedi: LGS'de en çok soru tutturan yayın sonuçta mükemmel olsun bir zahmet. Çözerken zevk alıyordum. Üstelik ne zor ne kolaydı. Genişletmek için tıkla... LGS kıvamında hocam kısacası. Hızın Uzmanını ve Fenomeni çözdüm ama soruları cidden çok sıkıcı.
429065 dedi: İkinci dönemim Sinan Kuzucu çözerek geçmişti benim. Genişletmek için tıkla... Feni çok zor değil Türkçesini çözmedim. 429065 dedi: LGS'de en çok soru tutturan yayın sonuçta mükemmel olsun bir zahmet. Çözerken zevk alıyordum. Üstelik ne zor ne kolaydı. Genişletmek için tıkla... LGS kıvamında hocam kısacası. Hızın Uzmanını ve Fenomeni çözdüm ama soruları cidden çok sıkıcı.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 3 Haziran 2023 #47 Fenomen çok kanser bir yayındı. Nefret ederdim, bazen bir sayfalık sorular olurdu. Hız güzel ama ilk başlarda çözülür. @Gncr Dyan
Fenomen çok kanser bir yayındı. Nefret ederdim, bazen bir sayfalık sorular olurdu. Hız güzel ama ilk başlarda çözülür. @Gncr Dyan
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 3 Haziran 2023 #48 429065 dedi: Fenomen çok kanser bir yayındı. Nefret ederdim, bazen bir sayfalık sorular olurdu. Hız güzel ama ilk başlarda çözülür. @Gncr Dyan Genişletmek için tıkla... Fi yayınlarını çözdünüz mü hocam? 429065 dedi: Fenomen çok kanser bir yayındı. Nefret ederdim, bazen bir sayfalık sorular olurdu. Hız güzel ama ilk başlarda çözülür. @Gncr Dyan Genişletmek için tıkla... Hocam fenomen a ve fenomenin ilk dönem kitabını çözmüştüm(geometri tabanlı) ikisini de yarıda bıraktım.
429065 dedi: Fenomen çok kanser bir yayındı. Nefret ederdim, bazen bir sayfalık sorular olurdu. Hız güzel ama ilk başlarda çözülür. @Gncr Dyan Genişletmek için tıkla... Fi yayınlarını çözdünüz mü hocam? 429065 dedi: Fenomen çok kanser bir yayındı. Nefret ederdim, bazen bir sayfalık sorular olurdu. Hız güzel ama ilk başlarda çözülür. @Gncr Dyan Genişletmek için tıkla... Hocam fenomen a ve fenomenin ilk dönem kitabını çözmüştüm(geometri tabanlı) ikisini de yarıda bıraktım.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 3 Haziran 2023 #49 Gncr Dyan dedi: Fi yayınlarını çözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Duymadım bile Ama Mozaik, Sinan Kuzucu ve Hız en sağlam yayınlardı bana göre. Gncr Dyan dedi: Hocam Fenomen a ve Fenomenin ilk dönem kitabını çözmüştüm (geometri tabanlı) ikisini de yarıda bıraktım. Genişletmek için tıkla... Paragraf Fenomen alsan var ya kusarsin. Ciddiyim.
Gncr Dyan dedi: Fi yayınlarını çözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Duymadım bile Ama Mozaik, Sinan Kuzucu ve Hız en sağlam yayınlardı bana göre. Gncr Dyan dedi: Hocam Fenomen a ve Fenomenin ilk dönem kitabını çözmüştüm (geometri tabanlı) ikisini de yarıda bıraktım. Genişletmek için tıkla... Paragraf Fenomen alsan var ya kusarsin. Ciddiyim.
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 3 Haziran 2023 #50 429065 dedi: Duymadım bile Ama Mozaik, Sinan Kuzucu ve Hız en sağlam yayınlardı bana göre. Paragraf fenomen alsan var ya kusarsin. Ciddiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç puan aldınız?
429065 dedi: Duymadım bile Ama Mozaik, Sinan Kuzucu ve Hız en sağlam yayınlardı bana göre. Paragraf fenomen alsan var ya kusarsin. Ciddiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç puan aldınız?