Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 1 Haziran 2024 #21 Cursor dedi: Ben de İngilizceyi boş bırakıyordum. Türkçeye daha fazla zaman kalıyordu. Genişletmek için tıkla... İngilizce vaktimi alır ugrasamam 16 puan için 10 soruya Türkçeye daha çok bakarım turlama yapıyorum 40 dk sözel bitiyor boslara dönüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Cursor dedi: Ben de İngilizceyi boş bırakıyordum. Türkçeye daha fazla zaman kalıyordu. Genişletmek için tıkla... İngilizce vaktimi alır ugrasamam 16 puan için 10 soruya Türkçeye daha çok bakarım turlama yapıyorum 40 dk sözel bitiyor boslara dönüyorum.
AhmetTheGHOST Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #22 Lugatiturki1 dedi: İngilizce vaktimi alır ugrasamam 16 puan için 10 soruya Türkçeye daha çok bakarım turlama yapıyorum 40 dk sözel bitiyor boslara dönüyorum. Genişletmek için tıkla... Kuzen, benim Türkçe de düştü. 15 net yapıyordum, 12'ye düştü. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Lugatiturki1 dedi: İngilizce vaktimi alır ugrasamam 16 puan için 10 soruya Türkçeye daha çok bakarım turlama yapıyorum 40 dk sözel bitiyor boslara dönüyorum. Genişletmek için tıkla... Kuzen, benim Türkçe de düştü. 15 net yapıyordum, 12'ye düştü.
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 1 Haziran 2024 #23 Atakan_1 dedi: Senenin başından çalışmayıp çok iyi sonuçlar yapan bayağı tanıdığım var. Umarım istediğin gibi geçer. Genişletmek için tıkla... Sınav son düzlükte kazanılıyor şuan 15/20 arkadaşımı geçtim çoğu birakti 1 ay kala netleri yüzünden fenden 0 net nerdeyse başladım o derece Türkçe 14 falan
Atakan_1 dedi: Senenin başından çalışmayıp çok iyi sonuçlar yapan bayağı tanıdığım var. Umarım istediğin gibi geçer. Genişletmek için tıkla... Sınav son düzlükte kazanılıyor şuan 15/20 arkadaşımı geçtim çoğu birakti 1 ay kala netleri yüzünden fenden 0 net nerdeyse başladım o derece Türkçe 14 falan
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #24 2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi.
2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi.
AhmetTheGHOST Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #25 MusaEnes dedi: 2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Bu gerçekse sevindim.
MusaEnes dedi: 2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Bu gerçekse sevindim.
Hashüs6464 Decipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1.166 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #26 Başarılar dilerim gençler. Ben LGS'ye son gün kala uyuyamamıştım sınavda uykuluydum hakjhakjhaha siz ona dikkat edin erken uyumaya çalışın
Başarılar dilerim gençler. Ben LGS'ye son gün kala uyuyamamıştım sınavda uykuluydum hakjhakjhaha siz ona dikkat edin erken uyumaya çalışın
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 1 Haziran 2024 #27 MusaEnes dedi: 2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Kanka inşallah yüzdelikler uçmaz. Matematikten sadece üçgen karekök çarpanlar eşlik benzerlik eşitsizlik falan çarpanlara ayırma bir de. 2022 gibi gelir inşallah çok basit mat gelirse ben cougunu yapamam cebirsel denklem vb. 2022 gibi olsun ne güzel sorularda kolay bilen yapar. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
MusaEnes dedi: 2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Kanka inşallah yüzdelikler uçmaz. Matematikten sadece üçgen karekök çarpanlar eşlik benzerlik eşitsizlik falan çarpanlara ayırma bir de. 2022 gibi gelir inşallah çok basit mat gelirse ben cougunu yapamam cebirsel denklem vb. 2022 gibi olsun ne güzel sorularda kolay bilen yapar.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #28 Şahsen ben çok yüzdeliğe bakmıyorum. Sadece puanım iyi olsun yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Lugatiturki1 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 253 1 Haziran 2024 #29 MusaEnes dedi: Şahsen ben çok yüzdeliğe bakmıyorum. sadece puanım iyi olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Kral sıralama daha önemli matematiği bilen herkes yaparsa uçar. Lugatiturki1 dedi: Kral sıralama daha önemli matematiği bilen herkes yaparsa uçar. Genişletmek için tıkla... Olmaz öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
MusaEnes dedi: Şahsen ben çok yüzdeliğe bakmıyorum. sadece puanım iyi olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Kral sıralama daha önemli matematiği bilen herkes yaparsa uçar. Lugatiturki1 dedi: Kral sıralama daha önemli matematiği bilen herkes yaparsa uçar. Genişletmek için tıkla... Olmaz öyle.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #30 Lugatiturki1 dedi: Hayırlısı erken yatmaya bakın inşallah liseler gelir herkes mutlu olur özellikle ben Genişletmek için tıkla... İnşallah.
Lugatiturki1 dedi: Hayırlısı erken yatmaya bakın inşallah liseler gelir herkes mutlu olur özellikle ben Genişletmek için tıkla... İnşallah.