LGS'ye son 1 gün

Ben de İngilizceyi boş bırakıyordum. Türkçeye daha fazla zaman kalıyordu.

İngilizce vaktimi alır ugrasamam 16 puan için 10 soruya Türkçeye daha çok bakarım turlama yapıyorum 40 dk sözel bitiyor boslara dönüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce vaktimi alır ugrasamam 16 puan için 10 soruya Türkçeye daha çok bakarım turlama yapıyorum 40 dk sözel bitiyor boslara dönüyorum.

Kuzen, benim Türkçe de düştü. 15 net yapıyordum, 12'ye düştü.

Senenin başından çalışmayıp çok iyi sonuçlar yapan bayağı tanıdığım var. Umarım istediğin gibi geçer.
Sınav son düzlükte kazanılıyor şuan 15/20 arkadaşımı geçtim çoğu birakti 1 ay kala netleri yüzünden fenden 0 net nerdeyse başladım o derece Türkçe 14 falan

2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi.

Başarılar dilerim gençler. Ben LGS'ye son gün kala uyuyamamıştım sınavda uykuluydum hakjhakjhaha siz ona dikkat edin erken uyumaya çalışın

2 saniye önce matematik hocam aradı başarılar diledi ve kazanım odaklı beklediğini söyledi ve 1-2 soru zor gelebileceğini söyledi.

Kanka inşallah yüzdelikler uçmaz. Matematikten sadece üçgen karekök çarpanlar eşlik benzerlik eşitsizlik falan çarpanlara ayırma bir de.

2022 gibi gelir inşallah çok basit mat gelirse ben cougunu yapamam cebirsel denklem vb.

2022 gibi olsun ne güzel sorularda kolay bilen yapar.

Şahsen ben çok yüzdeliğe bakmıyorum. Sadece puanım iyi olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…