LGS'ye son 6 gün kala çalışılırsa yetişir mi?

Quenzyyy

Centipat
Daha fazla  
Yıl boyunca hiç çalışmadım sadece matematik ve fenim kötü. Puanım da 350-375 arası 6 gün kalmışken çalışırsam en azından iyi bir liseye gidebilir miyim, ve nasıl çalışmalıyım? Tembellik etmeseydik keşke.

1 haftada matematik her gün iki konudan biter her gün konu tekrarı sonrası 3,4 test çözersin netlerin büyük derecede yükselir.

Matematiğin kötüyse temelin falan da yoksa son 6 günde çok bir fark olmayabilir onun yerine fene ağırlık verebilirsin. Full tekrar videoları oluyor onları izleyip not alabilirsin.
İkisini bir arada götürürüm diyorsan ikisine de çalışman daha iyi olur tabii.

Şimdiye kadar olmayan çalışma disiplinini şu an oturtamazsın günde birkaç saat çalışma ile bir fark olmaz eksik olduğunu düşündüğün konulara bak.

Şimdiye kadar olmayan çalışma disiplinini şu an oturtamazsın günde birkaç saat çalışma ile bir fark olmaz eksik olduğunu düşündüğün konulara bak.

Akşam 11'lere kadar çalışmaya başladım, ama matematiğe yeni başladım.

1 haftada matematik her gün iki konudan biter her gün konu tekrarı sonrası 3,4 test çözersin netlerin büyük derecede yükselir.

Max kaç puan yapabilirim?

Max kaç puan yapabilirim?

Bizim 5 de matematik hocası hiç ilgilenmedi temel de oluşmadı sonra da biz çalışmadık böyle kaldık

Akşam 11'lere kadar çalışmaya başladım, ama matematiğe yeni başladım.

Yani kapasitene bağlı ezberin iyiyse kesinlikle fen bak matematiği bu şekil devam edersen çözebilirsin ama maalesef ki yeni nesil soruları anlayabilmen için binlerce soru çözmen gerekiyor.

Yani kapasitene bağlı ezberin iyiyse kesinlikle fen bak matematiği bu şekil devam edersen çözebilirsin ama maalesef ki yeni nesil soruları anlayabilmen için binlerce soru çözmen gerekiyor.

Fen yine 11-12 doğru yapıyorum ezberim de iyi, matematik korkutuyor beni.

Hocam tamamen fen çalışın. Eğer sınav kolay olursa belki 390-400 alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…