LGS'yi fulledim

@432150 haklısınız. Kim olursa olsun cezasını çekmeli ve kurallar boşuna yok. Herkes kurallara uymak zorundadır.

Haklıısnız. Burada bende sizin safınızda olacağım, ilgi çekmeye çalışan şu arkadaşa çok pis sövecektim ama kurallar böyle.

@333365 hocam belliydi zaten de millet pofpoflayinca devam etti. Ben yazdim LGS'ye 1 gün kalan birisi Technopat'da niye gezsin diye bir de derece öğrencisi dediğine göre. Biri hatta kızmıştı sen Technopat'da gezmeyip ne yapıyorsun diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suçlu olduğunu, hatasını bildiğinden dolayı kızmıştır Derece öğrencileri ciddi manada çalıştığından dolayı genellikle son bir günü dışarıda gezmekle vakit geçirirler, son bir gün burada vakit geçireceklerini ben de sanmıyorum.

LGS'yi onemsiyorsan günün büyük kısmını gecirmezsin Technopat'da gidersin çalışırsın adamakıllı 1 gün kalmış zaten bir de.

O ihtimal var bir de son bir gün de değil haftalardır 5-6 saat aktif ya çalısır ya da dinlenir ama haftalarca Technopat'da gezmez saatlerce.

Başka bir üyeydi hocam. Şey dedi Technopat'la ne alakası var LGS'nin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar amacım ilgi çekmek, komik olmaya çalışmak vs. değildi. Konuyu açtığım saatlerde aktif olanların birçoğu muhtemelen anlamıştır.

@EkmekArasıRam adlı arkadaşa gönderme yapmak istemiştim. Konuya cevap yazanların büyük çoğunluğunun olaya yabancı kaldığını fark edince de yazımı düzenledim.

LGS fulledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…