@RyanGosling haklısınız. Anlamsız, saçma sapan işlerle dikkat çekmeye çalışıyorlar. Aslında bizim insanımızda da hata var. Bu tarz kişileri umursamayacaksınız, böylelerin tek amacı ilgi görmek. İstediği ilgiyi göremedikten sonra bu tarz davranışlar sergilemeyi kendiliğinden bırakırlar zaten
@333365 hocam belliydi zaten de millet pofpoflayinca devam etti. Ben yazdim LGS'ye 1 gün kalan birisi Technopat'da niye gezsin diye bir de derece öğrencisi dediğine göre. Biri hatta kızmıştı sen Technopat'da gezmeyip ne yapıyorsun diye.
Suçlu olduğunu, hatasını bildiğinden dolayı kızmıştır Derece öğrencileri ciddi manada çalıştığından dolayı genellikle son bir günü dışarıda gezmekle vakit geçirirler, son bir gün burada vakit geçireceklerini ben de sanmıyorum.
Suçlu olduğunu, hatasını bildiğinden dolayı kızmıştır derece öğrencileri ciddi manada çalıştığından dolayı genellikle son bir günü dışarıda gezmekle vakit geçirirler, son bir gün burada vakit geçireceklerini ben de sanmıyorum.
Suçlu olduğunu, hatasını bildiğinden dolayı kızmıştır derece öğrencileri ciddi manada çalıştığından dolayı genellikle son bir günü dışarıda gezmekle vakit geçirirler, son bir gün burada vakit geçireceklerini ben de sanmıyorum.
Dostlar amacım ilgi çekmek, komik olmaya çalışmak vs. değildi. Konuyu açtığım saatlerde aktif olanların birçoğu muhtemelen anlamıştır.
@EkmekArasıRam adlı arkadaşa gönderme yapmak istemiştim. Konuya cevap yazanların büyük çoğunluğunun olaya yabancı kaldığını fark edince de yazımı düzenledim.