Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar hedefim 416 ile alan lise. Aşağıda şu anki netlerim yazıyor. Türkçe 17D 3Y. Matematik 15D 3Y. Fen 8D kalanı boş yanlış karışık. Ara dersler 9D Full arası. Not: Fenden özel derse başladım kazanma ihtimalim var mı halen? Teşekkürler...
Arkadaşlar hedefim 416 ile alan lise. Aşağıda şu anki netlerim yazıyor. Türkçe 17D 3Y. Matematik 15D 3Y. Fen 8D kalanı boş yanlış karışık. Ara dersler 9D Full arası. Not: Fenden özel derse başladım kazanma ihtimalim var mı halen? Teşekkürler...
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 Tabii ki, matematik netin çok güzel. Zaten konuların yarısı yok özel derslerle fenide 15+ net yapabilirsin.
Tabii ki, matematik netin çok güzel. Zaten konuların yarısı yok özel derslerle fenide 15+ net yapabilirsin.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 28 Şubat 2023 #3 Geçen sene girip 462 alan biri olarak, rahatça kazanacağını düşünüyorum. Fen Bilimlerinden zor kaynak çözmek istersen Mozaik Yayınlarına bakabilirsin.
Geçen sene girip 462 alan biri olarak, rahatça kazanacağını düşünüyorum. Fen Bilimlerinden zor kaynak çözmek istersen Mozaik Yayınlarına bakabilirsin.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.743 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #4 Fen hariç bir sıkıntı göremiyorum. Umarım istediğin liseyi kazanırsın.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #5 Sslonalkrp dedi: Geçen sene girip 462 alan biri olarak, rahatça kazanacağını düşünüyorum. Fen bilimlerinden zor kaynak çözmek istersen mozaik yayınlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüyorum hocam mozaik teşekkürler. mavıuszed dedi: Fen hariç bir sıkıntı göremiyorum. Umarım istediğin liseyi kazanırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. The Towande dedi: Tabii ki, matematik netin çok güzel. Zaten konuların yarısı yok özel derslerle feni de 15+ net yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam 1-2 gündür kazananayacapımı düşünüyordum fen yüzünden keyfim yerine geldi.
Sslonalkrp dedi: Geçen sene girip 462 alan biri olarak, rahatça kazanacağını düşünüyorum. Fen bilimlerinden zor kaynak çözmek istersen mozaik yayınlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüyorum hocam mozaik teşekkürler. mavıuszed dedi: Fen hariç bir sıkıntı göremiyorum. Umarım istediğin liseyi kazanırsın. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. The Towande dedi: Tabii ki, matematik netin çok güzel. Zaten konuların yarısı yok özel derslerle feni de 15+ net yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam 1-2 gündür kazananayacapımı düşünüyordum fen yüzünden keyfim yerine geldi.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.073 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #6 Synth36 dedi: Arkadaşlar hedefim 416 ile alan lise. Aşağıda şu anki netlerim yazıyor. Türkçe 17D 3Y. Matematik 15D 3Y. Fen 8D kalanı boş yanlış karışık. Ara dersler 9D Full arası. Not: Fenden özel derse başladım kazanma ihtimalim var mı halen? Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Fen en kolayı bence. Ben mattan 4 net yapıp feni fullemiştim zamanında.
Synth36 dedi: Arkadaşlar hedefim 416 ile alan lise. Aşağıda şu anki netlerim yazıyor. Türkçe 17D 3Y. Matematik 15D 3Y. Fen 8D kalanı boş yanlış karışık. Ara dersler 9D Full arası. Not: Fenden özel derse başladım kazanma ihtimalim var mı halen? Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Fen en kolayı bence. Ben mattan 4 net yapıp feni fullemiştim zamanında.
5 568832 Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #7 Ben geçen sene girdim çalışan birisi için çok kolay tek yapman gereken strese girmemek normal deneme sınavına giriyormuş gibi ol yeter stres yok.
Ben geçen sene girdim çalışan birisi için çok kolay tek yapman gereken strese girmemek normal deneme sınavına giriyormuş gibi ol yeter stres yok.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #8 568832 dedi: Ben geçen sene girdim çalışan birisi için çok kolay tek yapman gereken strese girmemek normal deneme sınavına giriyormuş gibi ol yeter stres yok. Genişletmek için tıkla... Hocam en büyük sorunum stres matematikte her deneme en az 1 tane soru stres yapıp 4 işlemde hata yaptığım için gidiyor.
568832 dedi: Ben geçen sene girdim çalışan birisi için çok kolay tek yapman gereken strese girmemek normal deneme sınavına giriyormuş gibi ol yeter stres yok. Genişletmek için tıkla... Hocam en büyük sorunum stres matematikte her deneme en az 1 tane soru stres yapıp 4 işlemde hata yaptığım için gidiyor.
5 568832 Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #9 Synth36 dedi: Hocam en büyük sorunum stres matematikte her deneme en az 1 tane soru stres yapıp 4 işlemde hata yaptığım için gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim yaşadığım yerde puanla alan okul olmadığı için rahattım pandemi dönemi sağ olsun hocalar notları yüksek girmişti stres konusunda ne desem emin değilim tamamen sana kalmış.
Synth36 dedi: Hocam en büyük sorunum stres matematikte her deneme en az 1 tane soru stres yapıp 4 işlemde hata yaptığım için gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim yaşadığım yerde puanla alan okul olmadığı için rahattım pandemi dönemi sağ olsun hocalar notları yüksek girmişti stres konusunda ne desem emin değilim tamamen sana kalmış.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #10 Hocam bugün deneme olduk zordu deneme fen hariç gayet iyiydi yine bugün 7D 13y yapmışım feni artmıyor mavıuszed dedi: Fen hariç bir sıkıntı göremiyorum. Umarım istediğin liseyi kazanırsın. Genişletmek için tıkla...
Hocam bugün deneme olduk zordu deneme fen hariç gayet iyiydi yine bugün 7D 13y yapmışım feni artmıyor mavıuszed dedi: Fen hariç bir sıkıntı göremiyorum. Umarım istediğin liseyi kazanırsın. Genişletmek için tıkla...