F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 L'homme Ideal kokladım bana bir tık ağır ve keskin geldi, ilerleyen zamanlarda birazcık hafifliyor sanırım fazla sıkılınca iyice boğar insanı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2023
L'homme Ideal kokladım bana bir tık ağır ve keskin geldi, ilerleyen zamanlarda birazcık hafifliyor sanırım fazla sıkılınca iyice boğar insanı.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.362 Makaleler 4 Çözümler 39 29 Ekim 2023 #2 Açılışı badem baskınlığı nedeniyle biraz ağır, orta ve alt notalarda tatlılaşarak yumuşuyor. Şahane bir soğuk mevsim kokusu.
Açılışı badem baskınlığı nedeniyle biraz ağır, orta ve alt notalarda tatlılaşarak yumuşuyor. Şahane bir soğuk mevsim kokusu.
F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Evil Belief dedi: Açılışı badem baskınlığı nedeniyle biraz ağır, orta ve alt notalarda tatlılaşarak yumuşuyor. Şahane bir soğuk mevsim kokusu. Genişletmek için tıkla... Biraz sanki temizlik malzemesine kokuyor ilk başta gerçekten de öyle galiba fazla sıkıldığında muhtemelen boğar.
Evil Belief dedi: Açılışı badem baskınlığı nedeniyle biraz ağır, orta ve alt notalarda tatlılaşarak yumuşuyor. Şahane bir soğuk mevsim kokusu. Genişletmek için tıkla... Biraz sanki temizlik malzemesine kokuyor ilk başta gerçekten de öyle galiba fazla sıkıldığında muhtemelen boğar.