StormGonsalez
Kilopat
Merhaba. Masaüstü PC'me 1660 Ti+3060 Ti bağladım. 3060 Ti LHR kart. LHR kilidi olmadan nasıl kazım yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Cant unlock CPU (ID: 0, GPU: 0) make sure you are running the miner with admin privilegesGüncel driver ve güncel miner kullanırsanız direkt kilitsiz kazıyor.
![]()
Releases · trexminer/T-Rex
T-Rex NVIDIA GPU miner with web control monitoring page - trexminer/T-Rexgithub.com
NVIDIA güncel sürücüye tekrar kısıtlama getirdi diye biliyorum. 512.77 sürümü kullanılabilir.Güncel driver ve güncel miner kullanırsanız direkt kilitsiz kazıyor.
![]()
T-Rex NVIDIA GPU miner with web control monitoring page - trexminer/T-Rexgithub.com
Güncel driver ve güncel miner kullanırsanız direkt kilitsiz kazıyor.
![]()
Cant unlock CPU (ID: 0, GPU: 0) make sure you are running the miner with admin privileges.
Hatası veriyor trex indirdim.
Msı After burner ayarları nasıl olmalı bu kartlar için ?Yanlış bilgi 512.95 nolu sürücü ile LHR kilidi kırılmıyor şu anda 512.77 sorunsuz.
T rex uygulamasına uyumluluktan yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyin.
cant stop device (ıd:1 cpu:1 ), cuda expection : cuda error unkown hatasını neden verir?Yanlış bilgi 512.95 nolu sürücü ile LHR kilidi kırılmıyor şu anda 512.77 sorunsuz.
T rex uygulamasına uyumluluktan yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.