LHR olmayan ekran kartı nerede satılabilir?

desoild

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

2021 Ocak'ta aldığım sistem içinde bulunan MSI Gaming X Trio RTX 3060 Ti ekran kartını işim dolayısıyla çok sık kullanmadım. Hatta daha RTX olan bir oyun dahi oynamadım diyebilirim. Bu yüzden ekran kartını mining için ilgilenen olursa satmak istiyorum, bunu sarı site haricinde güvenli şekilde nereden yapabilirim? LHR modellere göre fiyatları ne kadar farklılık gösterir bilen, yardımncı olabilirse sevinirim.

Şu anda 1Mh sıfır kart değeri yaklaşık 250TL. 60 Mh verdiği için 15.000 eder diyeceğim ama 3070Ti 55Mh veriyor ve o fiyatlara bulunabiliyor. Sizin hedef kitleniz sadece madenciler.
LHR 3060Ti 8500-9000 arasına ikinci el çok rahat bulunuyor. LHR %70 performans verdiği için sizin satabileceğiniz(kendimi alıcı olarak gördüğümde) maksimum tutar 12.000 olur gibi geliyor.
Letgo alternatif olabilir ama ciddi alıcılar Sahibinden'de bulunur. Dolap uygulamasına falan hiç girişmeyin derim.

Sıfırı zaten haftada 1 12.000 altına düşüyor hocam şu anda bile Akakçede 12.500 civarına 2-3 alternatif var.
Öyle ancak ekran kartı 2. elde pek değer kaybetmeyen bir şey hocam. Geçen aylara göre hem sıfır hem 2. el olarak talep daha az ekran kartlarında. Talep normal olsa 10-11 arası rahat satılır 2. elde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…