erdem.uluzger Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 52 18 Ağustos 2021 #1 RTX 3000 serili bir LHR'li bir kart alıp altcoin kazmak mantıklı olur mu sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
Cpt. Price Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #2 Getirisi götürüsünden çok ise evet. Ayrıca yeteneğiniz var ise LHR kilidini kaldırabilirsiniz.
Yiğit Ege Çelik Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 397 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 Sistem: GTX 1650 i5 9300H 16 GB RAM 500 GB Crucial M2 SSD Ekipmanlar: WINDOWS 11 Home Single Language. Fare: Corsair Katar Pro Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2021 #3 erdem.uluzger dedi: RTX 3000 serili bir LHR'li bir kart alıp altcoin kazmak mantıklı olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... LHR kartla miningden verim alamazsın girersen zararla çıkarsın.
erdem.uluzger dedi: RTX 3000 serili bir LHR'li bir kart alıp altcoin kazmak mantıklı olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... LHR kartla miningden verim alamazsın girersen zararla çıkarsın.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #4 Yiğit Ege Çelik dedi: LHR kartla miningden verim alamazsın girersen zararla çıkarsın. Genişletmek için tıkla... LHR, sadece Ethereum'u etkiliyor. Altcoinlerde ZCoin, Ravencoin gibi iyi gelir getiren Coinler mevcut.
Yiğit Ege Çelik dedi: LHR kartla miningden verim alamazsın girersen zararla çıkarsın. Genişletmek için tıkla... LHR, sadece Ethereum'u etkiliyor. Altcoinlerde ZCoin, Ravencoin gibi iyi gelir getiren Coinler mevcut.
erdem.uluzger Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 52 18 Ağustos 2021 #5 Cpt. Price dedi: Getirisi götürüsünden çok ise evet. Ayrıca yeteneğiniz var ise LHR kilidini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sonradan çıkan kartlarda da mı kilit kaldırılabiliyor ? Xenithral dedi: LHR, sadece Ethereum'u etkiliyor. Altcoinlerde ZCoin, Ravencoin gibi iyi gelir getiren Coinler mevcut. Genişletmek için tıkla... Ergo veya ravencoin düşünüyorum.
Cpt. Price dedi: Getirisi götürüsünden çok ise evet. Ayrıca yeteneğiniz var ise LHR kilidini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sonradan çıkan kartlarda da mı kilit kaldırılabiliyor ? Xenithral dedi: LHR, sadece Ethereum'u etkiliyor. Altcoinlerde ZCoin, Ravencoin gibi iyi gelir getiren Coinler mevcut. Genişletmek için tıkla... Ergo veya ravencoin düşünüyorum.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 18 Ağustos 2021 #6 Sizinki gibi düşünüp 3070 Ti LHR alıp alt-coin kazan Burak kardeşimiz bir video paylaştı yeni izlemeniz işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sizinki gibi düşünüp 3070 Ti LHR alıp alt-coin kazan Burak kardeşimiz bir video paylaştı yeni izlemeniz işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdem.uluzger Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 52 18 Ağustos 2021 #7 Nikneyime dedi: Sizinki gibi düşünüp 3070 Ti LHR alıp alt-coin kazan Burak kardeşimiz bir video paylaştı yeni izlemeniz işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok sağolun izleyeceğim. Yiğit Ege Çelik dedi: LHR kartla miningden verim alamazsın girersen zararla çıkarsın. Genişletmek için tıkla... LHR sadece eth'yi etkiliyor diye biliyorum.
Nikneyime dedi: Sizinki gibi düşünüp 3070 Ti LHR alıp alt-coin kazan Burak kardeşimiz bir video paylaştı yeni izlemeniz işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok sağolun izleyeceğim. Yiğit Ege Çelik dedi: LHR kartla miningden verim alamazsın girersen zararla çıkarsın. Genişletmek için tıkla... LHR sadece eth'yi etkiliyor diye biliyorum.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 18 Ağustos 2021 #8 erdem.uluzger dedi: Çok sağ olun izleyeceğim. LHR sadece ETH'yi etkiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 önceki videosunu da koydum onda detay daha fazla 1-2 güne kazımları paylaşır takip et.
erdem.uluzger dedi: Çok sağ olun izleyeceğim. LHR sadece ETH'yi etkiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 önceki videosunu da koydum onda detay daha fazla 1-2 güne kazımları paylaşır takip et.
Cpt. Price Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #9 erdem.uluzger dedi: sonradan çıkan kartlarda da mı kilit kaldırılabiliyor ? Ergo veya ravencoin düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey imkansız değildir. Sonuçta BIOS'tan kaldırılıyor bu kilit. Kilitsiz BIOS flashlarsanız iş biter.
erdem.uluzger dedi: sonradan çıkan kartlarda da mı kilit kaldırılabiliyor ? Ergo veya ravencoin düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey imkansız değildir. Sonuçta BIOS'tan kaldırılıyor bu kilit. Kilitsiz BIOS flashlarsanız iş biter.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 18 Ağustos 2021 #10 Cpt. Price dedi: Hiçbir şey imkansız değildir. Sonuçta BIOS'tan kaldırılıyor bu kilit. Kilitsiz BIOS flashlarsanız iş biter. Genişletmek için tıkla... Haklısın şu an NVIDIA hackerları besleyip susturuyor LHR kartlar oyuncuları doyursun stoklar şiştimi modlu BIOS'lar düşer piyasaya sıra miningçilere gelir.
Cpt. Price dedi: Hiçbir şey imkansız değildir. Sonuçta BIOS'tan kaldırılıyor bu kilit. Kilitsiz BIOS flashlarsanız iş biter. Genişletmek için tıkla... Haklısın şu an NVIDIA hackerları besleyip susturuyor LHR kartlar oyuncuları doyursun stoklar şiştimi modlu BIOS'lar düşer piyasaya sıra miningçilere gelir.