0 0.kaan.0 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:29 #1 Ben bir sıvı soğutucu, dört tane de Lian Li LCD fan bağlayacağım ama anakartta iki tane USB girişi var. Ekran için ne yapabilirim? Bir tane Lian Li ekranı kalıyor, takılmayan. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:12
Ben bir sıvı soğutucu, dört tane de Lian Li LCD fan bağlayacağım ama anakartta iki tane USB girişi var. Ekran için ne yapabilirim? Bir tane Lian Li ekranı kalıyor, takılmayan.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.185 Makaleler 1 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:53 #2 KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı - Fiyatı, Yorumları KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam piyasada bunun gibi anakart USB çoklayıcıları bulunuyor.
KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı - Fiyatı, Yorumları KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam piyasada bunun gibi anakart USB çoklayıcıları bulunuyor.
0 0.kaan.0 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:17 #3 KafadanKontak dedi: KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı - Fiyatı, Yorumları KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam piyasada bunun gibi anakart USB çoklayıcıları bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı cikarirmi çünkü 230bine baya pahalıya topladım bilgisayarı
KafadanKontak dedi: KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı - Fiyatı, Yorumları KEEPRO 9 Pin USB Çoklayıcı Anakart Için 4 Port USB 2.0 Çoklayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam piyasada bunun gibi anakart USB çoklayıcıları bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı cikarirmi çünkü 230bine baya pahalıya topladım bilgisayarı
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.185 Makaleler 1 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:13 #4 Hocam tek yaptığı şey USB çoğaltmak. Normal USB çoğaltıcıların anakart için olan versiyonu diyelim. Bİlinmiş markaların da var NZXT gibi: https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-internal-siyah-usb-20-4-port-hub-p-39438?utm_campaign=akakce&v=1.88.2 Mantık aynı, fiyat ve ürününü tipi farklı sadece.
Hocam tek yaptığı şey USB çoğaltmak. Normal USB çoğaltıcıların anakart için olan versiyonu diyelim. Bİlinmiş markaların da var NZXT gibi: https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-internal-siyah-usb-20-4-port-hub-p-39438?utm_campaign=akakce&v=1.88.2 Mantık aynı, fiyat ve ürününü tipi farklı sadece.