Lian Li fanları ASUS Armoury Crate üzerinden kontrol edilebilir mi?

kwAhjs

Kilopat
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum sipariş vermeden önce sormam gereken bir şey var, elimdeki anakart ASUS ROG STRIX B850-E Gaming. 7 adet Lian Li fanı fan kontrolcüsü ile anakarta bağlayacağım fakat kontrolcüdeki USB'yi anakarta takamayacağımdan dolayı, fan hızını ve RGB'leri ASUS Armoury Crate üzerinden kontrol edebilir miyim?

USB'sini takamama sebebim anakart USB header da toplamda 2 adet USB header var, bunlardan birisi sıvı soğutucu pompası ve kasa ön USB portları dolduruyor bu yüzden fan kontrolcüden çıkan USB kablosunu bağlayamayacağım. Fanların üzerinde ve sitesinde herhangi bir ASUS desteği ibaresi yok, bu şekilde kullanan hiç var mı? Yardımlarını bekliyorum.

Ve Reddit'e birkaç kullanıcı bu durumdan şikayetçi (belki de yanlış bağlantı yapmışlardır) diyerek size sormak istedim, ona göre sipariş vereceğim.

Sadece işlemci fan hızını kontrol edebilirsiniz, kasa fan ve ARGB'leri ayrı kontrolcüsü olur.

Sadece işlemci fan hızını kontrol edebilirsiniz, kasa fan ve ARGB'leri ayrı kontrolcüsü olur.
Evet zaten o kontrolcü ile bağlantıyı yapıcam fakat kontrolcünün usb sini bağlamıycağım.

Kontrolcüden çıkan 5V ARGB kablosunu anakart portuna bağlıyacağım merak ettiğim şey RGB'leri ve fanları Lian Li'nin kendi yazılımı olmadan kullanabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı