Merhaba, başlıkta yazdığım gibi galahad 360 AiO aldım. Tüm bağlantılarını anakarta yaptım. İçinden çıkan RGB kontrol kumandası vardı onu kullanmak istemedim. Anakartımın uygulaması üzerinden RGB'leri kontrol edebiliyorum fakat L connect üzerinden fanlarımın çalışma hızını vs göremiyorum. Uygulama neden kendi ürününü görmüyor. Anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Kontrolcü dediğim kumanda ve sadece rgb modlarını değiştirebiliyorum seçenekleri az olduğu için anakarta bağladım polychrome üzerinden kontrol ediyorum ama fanlara bakamıyorum bios dışında ve o takılıyken de uygulama sıvı soğutmamı görmüyordu zaten
Anakart: ASRock B650e Steel Legend Wi-Fi modelim bu şekilde kontrolcü dediğiniz kumandası mı?
Kutu içeriğim şu şekilde
Kontrolcü dediğim kumanda ve sadece RGB modlarını değiştirebiliyorum seçenekleri az olduğu için anakarta bağladım polychrome üzerinden kontrol ediyorum ama fanlara bakamıyorum BIOS dışında ve o takılıyken de uygulama sıvı soğutmamı görmüyordu zaten
sorunu çözebildiniz mi acaba ? bende l-connect üzerinden ram ve sıvı sogutmayı göremiyorum ama armoury crate den görüp eşitleyip senkronize edebiliyorm