Merhaba dostlarım. Sistemimin tüm parçalarını montajladım. Şimdi bir tek bağlantılarını yapmak kaldı Lian Li galahad 360'ın pompa ve fan bağlantılarını yapıyorum. Pompadaki birinci kabloyu pump fan 1'e taktım ikinci kabloyu nereye takmam lazım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Normal fan girişlerinden birine bağlantısını yapabilirsin SYS_FAN girişlerinden birine. Çoklayıcı ile 3 tane fanı birleştirdiğini varsayıyorum.
Bak orada CPU_FAN yazıyor o kısma tak en rahatı öyle olur.
Dostum şu ankitapçığına bakarak ARGB bağlantılarını birbirine ekleyerek yaptım ve 3 pinlik ARGB portuna taktım şimdi güç bağlantıları kaldı onları da çoklayıcı ile birbirine ekleyerek 1 portta topladım şimdi bu portu nereye takmak gerekiyor? Kitapçığa göre 4 pin PWM girişine tak diyor bu 4 pin PWM anakartta ki hangi giriş oluyor?
Kasanın RGB kontrolcüsü varsa oraya tak. Yoksa anakartın üstünde CPU_RGB gibi bir bağlantı noktası olması lazım anakartın modelini söylersen isminin tam olarak ne olduğunu söyleyebiliriz.
Kasanın RGB kontrolcüsü varsa oraya tak. Yoksa anakartın üstünde cpu_rgb gibi bir bağlantı noktası olması lazım anakartın modelini söylersen isminin tam olarak ne olduğunu söyleyebiliriz.
Anakartım MSI B550A Pro hem XPG fanlarımın güç bağlantısını hem de Lian Li galahad 360'ın fanlarının güç bağlantısını SYS fan girişlerine taktım. Pompanın girişini de pump fan 1'e taktım. Doğru mu hocam?
Doğrudur herhangi bir sorun yaratmaz, Lian Li'nin fan girişlerini CPU_fana da takabilirsin. Görsellerde göremedim ama Led_CPU veya ARGB_Header girişi olması lazım onlardan birine takabilirsin. İllaki 4 girişli bir yer arama, zaten ucuna bakarsan bir tane girişi kapalı oluyor yani 4 girişli bir yuva 2 taneden sonra bir boşluk olup 1 tane tane girişli yuva olacak örnek; I I I gibi bir yuvası var.