Lian Li galahad II LCD ekrana görüntü gelmiyor

alpinxstar

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni soğutucu aldım. Bütün bağlantılarını yaptım. Her şey güzel çalışıyor ama LCD ekrana görüntü gelmiyor. L-connect 3 uygulamasında cihazı göremiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Merhaba yeni soğutucu aldım. Bütün bağlantılarını yaptım. Her şey güzel çalışıyor ama LCD ekrana görüntü gelmiyor. L-connect 3 uygulamasında cihazı göremiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
anakartın j usb portuna pompa kısmından uzayan fanı taktınız mı ? Lian Li soğutucular konusunda tecrübeliyim.

@Emekli Hitman lian li sıvı soğutma hakkın da yardımcı olur musunuz?

Hallettim beyefendi şimdi ise başka bir sorunum var. Fanlar, sıvı soğutma ve strimerler Lian Li ama ekran kartım Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC AMD 16 GB GDDR6. Bu ekran kartın da RGB şerit var ve 3 pin girişli bu ekran kartını Lian Li ürünleri ile nasıl entegre edebilirim?

Hallettim beyefendi şimdi ise başka bir sorunum var. Fanlar, sıvı soğutma ve strimerler Lian Li ama ekran kartım Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC AMD 16 GB GDDR6. bu ekran kartın da RGB şerit var ve 3 pin girişli bu ekran kartını Lian Li ürünleri ile nasıl entegre edebilirim?

Anakart uygulamasından yapabilirsiniz. Ben MSI'ın uygulamasından yapıyorum. Ama şunu söyleyeyim, lconnect 3 sorunlu bir uygulama. Cihazınınız sağlam olsa bile uygulamada ki saçma bir hatadan dolayı arızalıymış gibi çalışıyor. Ben bu yüzden Lian Li kullanmıyorum. Normalde rgblerinizi anakart uygulamasından yönetebilmeniz gerekir ama söz konusu Lian Li olunca işe yaramayabilir.

Teşekkür ederim desteğiniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı