T TakoBaran Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 16 22 Haziran 2023 #1 2500 TL alınır mı? Kasanın üstü 280mm radyatör desteklemesi şart daha iyisi varsa. Bütçe: 3000.
Suleyman sen Megapat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Geçtiğimiz hafta Lian Li 216 aldım 3000 TL'ye qp üzerinden. Üst tarafı 360mm kadar destekliyor. Şu an stokta var mı bilmiyorum ama bakabilirsin bu modele de. Gerçekten hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi. İnceleme videosunu aşağıya bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geçtiğimiz hafta Lian Li 216 aldım 3000 TL'ye qp üzerinden. Üst tarafı 360mm kadar destekliyor. Şu an stokta var mı bilmiyorum ama bakabilirsin bu modele de. Gerçekten hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi. İnceleme videosunu aşağıya bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et