L Laminon Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar şu an İncehesap'ta indirimde 1200 TL fiyata düştü sizce alınır mı? Ekran kartım ve soğutucum yok, ekran kartı 3 fanlı bir model alacağım büyük ihtimal soğutucu da fuma 2 olacak bir problem yaratır mı? Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar şu an İncehesap'ta indirimde 1200 TL fiyata düştü sizce alınır mı? Ekran kartım ve soğutucum yok, ekran kartı 3 fanlı bir model alacağım büyük ihtimal soğutucu da fuma 2 olacak bir problem yaratır mı? Teşekkürler şimdiden.
balp Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz ?
L Laminon Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 balp dedi: Aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım kasa, siz ne yaptınız aldınız mı memnun musunuz?
balp dedi: Aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım kasa, siz ne yaptınız aldınız mı memnun musunuz?
balp Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #4 Laminon dedi: Yok hocam almadım kasa, siz ne yaptınız aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kasayı aldım. Gayet memnunum
Laminon dedi: Yok hocam almadım kasa, siz ne yaptınız aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kasayı aldım. Gayet memnunum