Lian Li Lancool 3 fanları nasıl kullanılır?

Sanırım bu kasada kontrolcü yok o yüzden fanların kablosunu anakarta takacağım gibi fakat nereye takmam gerek bilmiyorum. Kasada 4 tane fan varmış 3 tanesi ışıklı egzoz olan ışıksız. Anakartım MSI X670E Tomahawk Wi-Fi.

@BerkayZ87 hocam bir bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Öndeki üç fan ARGB kablosu kasa kutudan çıktığında birbirine eklemeli paralel bağlantılı geliyor. Ekli değilse başta onları birbirine eklemelisin. Daha sonra anakartın ARGB çıkışı neredeyse genelde altta olur paralel bağlantı girişini oraya takacaksın. Kasanın ön port bağlantılarını eksiksiz yaparsan reset tuşunun yanındaki ARGB tuşuyla öndeki fanların rengini değiştireblirsin. Yazılımla değiştirmek içinde anakartın ARGB yazılımını kullanman gerekir.

Fanların güç kablolarını da anakartın SYS fan girişine takabilirsin.

Öndeki üç fan ARGB kablosu kasa kutudan çıktığında birbirine eklemeli paralel bağlantılı geliyor. Ekli değilse başta onları birbirine eklemelisin. Daha sonra anakartın ARGB çıkışı neredeyse genelde altta olur paralel bağlantı girişini oraya takacaksın. Kasanın ön port bağlantılarını eksiksiz yaparsan reset tuşunun yanındaki ARGB tuşuyla öndeki fanların rengini değiştireblirsin. Yazılımla değiştirmek içinde anakartın ARGB yazılımını kullanman gerekir.

Fanların güç kablolarını da anakartın SYS fan girişine takabilirsin.
anakartımda sanırım iki tane argb girişi var.
Demek istediğinizi şöyle yorumladım. Kasanın öndeki 3 fanın argb kablosu tek bir kontektöre bağlanıyor tani sadece anakartta bir port yer kaplıyorlar. Fakat şöyle bir sorun var benim soğutucumda argb thermalright phantom spirit 120 se argb iki fanlı model. Anakartımda iki argb portu varsa bir tane fan ışıksız çalışacak ozaman. Ben hepsini ışıklı kullanmak istiyorum. Bu kasada emin miyiz kontrolcü olmadığına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı